Galatasaray Steaua Bükreş maçı notları (FOTO)

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Romanya'nın Steaua Bükreş takımı ile oynadığı karşılaşmaya taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

GALATASARAY'IN HAZIRLIK VE ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARININ HABERLERİ VE GOLLERİNİN TÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN
Galatasaraylı taraftarlar tribünlerin büyük bölümünü doldururken, takımlarını da coşkuyla destekledi. Bu arada, yenilenen kapalı tribünün alt bölümünde boşluklar dikkat çekti. Karşılaşmayı yaklaşık 200 kadar Rumen taraftar da kendilerine ayrılan bölümden izledi.

İLK 11'DE 4 STOPER
Teknik direktör Michael Skibbe, Steaua Bükreş maçına 4 stoper özellikli oyuncu ile çıktı. Alman teknik adam, ilk 11'de Meira, Emre Aşık, Emre Göngör ve Servet'e yer verdi. Savunmanın göbeğinde Servet ve Emre Aşık oynarken, Meira ve Emre Göngör de ön libero olarak görev yaptı.

SAKATLAR
Steaua Bükreş maçında sakatlığı bulunan 9 oyuncu forma giymedi. Karşılaşmada Ümit Karan, Linderoth, Kewell, Orkun, Aydın, Mehmet Güven, Yaser, Uğur ve Serkan sakatlıkları nedeniyle oynayamadı.

BAKAN BAŞESGİOĞLU MAÇTA
Karşılaşmayı, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu da protokol tribününde izledi. Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mahmut Özgener, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcıları da aynı tribünde yer alarak karşılaşmayı takip etti.

Galatasaray-Steaua Bükreş: 2-2 ( Video) Nonda'nın golleri Galatasaray'a yetmedi

DE SANCTIS YEDEK
Alman teknik adam, İtalyan kaleci Morgan De Sanctis'i yedek bırakırken, kaleyi Aykut'a teslim etti. Skibbe, sakatlıklar nedeniyle forvette sadece Nonda'yı oynatırken, sarı-kırmızılı takımda Sabri, Volkan ve Barış yedekler arasında yer aldı. Sarı-kırmızılı ekipte sadece 3 yabancı oyuncu (Lincoln, Nonda ve Meira) ilk 11'de forma giydi.

TRİBÜNLER TURUNCU
Galatasaray'ın bu sezon için yaptırdığı turuncu formalara taraftarların büyük ilgi gösterdiği, Steaua Bükreş maçında bir kez daha ortaya çıktı. Tribündeki taraftarların büyük bölümünde turuncu renkte formaların ağırlıklı olması dikkat çekti.

Galatasaray Steaua Bükreş maçı, Galatasaray Steaua Bükreş maçı Video, Galatasaray Steaua Bükreş canlı seyret, Galatasaray Steaua Bükreş goller, Galatasaray Steaua Bükreş izle, Galatasaray Steaua Bükreş canlı izle, Galatasaray Steaua Bükreş maçı, Galatasaray Steaua Bükreş maçı özet görüntüleri, futbol haberleri, Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, UEFA Kupası izle, UEFA Kupası maçlarını izle, UEFA Kupası seyret, Maç Seyret,


Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm