Galatasaray-1860 Münih: 0-0

Steaua Bükreş ile oynanacak olan mücadele öncesi son ciddi provalarından birine çıkan Galatasaray 1860 Münih karşısında istediği futbolu oynayamadı ve karşılaşma golsüz sona erdi. G.Saray yurt dışındaki 6 hazırlık maçında 4 beraberlik 1 mağlubiyet 1 de galibiyet aldı.

6.hazırlık mücadelesine çıkan G.Saray'da Skibbe birçok futbolcusunu yeniden izleme şansı bulurken Aslan'ın defans hattındaki kademe hataları dikkat çekti. Yıllarca Türkiye'de forma giyen milli futbolcu Berkant Göktan'ın da formasını giydiği 1860 Münih de zaman zaman G.Saray kalesinde etkili oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. İlk yarının sonlarına doğru karşılaşmadaki heyecan artarken 1860 Münih Berkant, Di Salvo ve Bierhofka ile etkili olmaya çalıştı. G.Saray da ise Arda, Barış ve Nonda ile 1860 kalesinde gol aradı.

İlk yarıda Barış Özbek'in ceza sahasının sağ çaprazından attığı muhteşem şut direkte patlarken Barış ilk yarıda G.Saray'ın en etkili ismi olarak göze çarptı. İkinci yarıda ise yine karşılıklı ataklar devam etti. Her iki takım da istediği golü bulamazken kaleci Aykut özellikle maçın son bölümünde kurtardığı toplarla alkış aldı. G.Saray'ın ataklarına ise 1860 Münih defansı izin vermedi. Öte yandan G.Saray'ın yeni transferi Alparslan Erdem de 77.dakikada oyuna girdi.

Bir önceki hazırlık maçında Hoffenheim'a 2-1 yenilen G.Saray bir sonraki hazırlık maçını Bursaspor ile oynayacak. Bursaspor'un sezon açılışında mcadele edece olan G.Saray Bursasporla 7 Ağustos'ta Bursa Atatürk Stadı'nda oynayacak.

GALATASARAY'IN HAZIRLIK VE ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARININ HABERLERİ VE GOLLERİNİN TÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Allianz Arena Stadı'ndaki karşılaşmada sarı-kırmızılılar Aykut, Meira (Dk. 46 Murat), Hasan Şaş (Dk. 46 Sabri), Mehmet Topal (Dk. 77 Alpaslan), Yaser, Ayhan (Dk. 46 Hakan Balta), Nonda (Dk. 71 Ferdi), Emre Aşık, Arda (Dk. 71 Erhan), Volkan (Dk. 71 Sinan), Mehmet Güven (Dk. 11 Barış Özbek) ile mücadele etti.

Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği karşılaşmada Mehmet Güven sakatlanınca yerini Barış Özbek'e bıraktı.

84. dakikada bir gurbetçi taraftar sahaya girerek oyunun bir kaç dakikalığına duraksamasına neden oldu. İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Münih belediye başkanının davetlisi olarak karşılaşmayı izledi. Sarıgül, Galatasaray'ın henüz hazır olmadığını belirterek, "Daha çalışmaları gerekiyor" dedi.

Karşılaşmadan önce Rap sanatçısı Muhabbet kısa bir konser verdi.

Galatasaray 1860 Münih maçı, Galatasaray 1860 Münih maçı Video, Galatasaray 1860 Münih canlı seyret, Galatasaray 1860 Münih goller, Galatasaray 1860 Münih izle, Galatasaray 1860 Münih canlı izle, Galatasaray 1860 Münih maçı, Galatasaray 1860 Münih maçını hangi kanal yayınlıyor, futbol smart, ntvspor izle, Galatasaray Hoffenheim maçını canlı, futbol haberleri, Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, UEFA Kupası izle, UEFA Kupası maçlarını izle, UEFA Kupası seyret, Maç Seyret,

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm