Bursaspor-Galatasaray: 0-0 Galatasaray golü unuttu

Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda Steaua Bükreş ile karşılaşacak olan Galatasaray hazırlık maçlarındaki beraberlik serisine bir yenisini daha ekledi. Bursaspor'un sezon açılışı nedeniyle sahaya çıkan Galatasaray kritik maç öncesi son provasında gol bulamadı ve bir kez daha berabere kaldı. Gol yollarında büyük problemler yaşayan G.Saray yurt dışındaki oynadığı 6 hazırlık maçından 4'ünü berabere tamamlamıştı.

Yeni sezondan büyük beklentileri olan Bursaspor ile karşılaşan Galatasaray sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Sarı kırmızılı ekip birçok gol pozisyonu bulmasına karşın son vuruşlarda etkili olamayınca kaleci Ivankov'u geçmeyi başaramadı. G.Saray'da sakatlıkları süren Lincoln, Kewell ve Emre Güngör gibi önemli isimler yer almazken yeni transfer De Sanctis ilk defa G.Saray forması giydi. Skibbe İtalyan kaleciye ikinci yarıda şans tanırken bu süre içerisinde De Sanctis'e çok iş düşmedi.

Önemli transferlerle yeni sezona hazırlanan Bursaspor da G.Saray kalesinde önemli ataklar buldu. Fakat onlar da son vuruşlarda etkili olamayınca gol sevinci yaşayamadılar. Bursaspor'da kaleci Ivankov, Adriano ve Yusuf'un formları dikkat çekerken teknik direktör Samet Aybaba maç boyunca birçok futbolcusunu yeniden izleme şansı buldu.

Karşılaşmada iki şut da direkten döndü. Mehmet Topal ilk yarıda ceza sahası dışından attığı sert şut direkte patlarken ikinci yarıda oyuna sonradan gren Gökhan Güleç'in şutu da üst direğe çarparak auta gitti.

BURSASPOR: 0 - GALATASARAY: 0

Stat: Atatürk Hakemler. Hasan Küpeli, İzzet İnce, Çağlar Erdoğan

BURSASPOR: Ivankov, Ömer, Leandro, Mustafa Keçeli, Veli (Dk.72 İbrahim), Yusuf (Dk.75 Macelinho), Kirita Giani, Mustafa Sarp (Dk. 71 Bekir Ozan), Romaschenko (Dk. 76 Volkan), Adriano (Dk. 78 Sercan), Zuniga (Dk. 52 Gökhan)

GALATASARAY: Aykut (Dk. 46 Sanctis), Barış, Hasan Şaş (Dk. 46 Aydın), Mehmet, Ayhan (Dk.46 Sabri), Nonda (Dk. 78 Erhan), Emre Aşık (Dk. 46 Volkan), Hakan Balta, Arda (Dk. 85 Alparslan), Servet, Ümit Karan (Dk. 65 Yaser)

Sarı Kartlar: Dk. 7 Ayhan, Dk. 37 Hasan Şaş(Galatasaray), Dk. 34 Yusuf(Bursaspor)

GALATASARAY'IN HAZIRLIK VE ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARININ HABERLERİ VE GOLLERİNİN TÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm