Maziden Sayfalar: 3.5 milyon dolar jet oldu

Fenerbahçe, Oktay Derelioğlu'nu Las Palmas'a kaptırınca, bu futbolcu için ödediği 3.5 milyon dolar da Fadıl Akgündüz'ün Siirt Jet-Pa Kulübü ile resmi bir bağlantısı olmadığı için havaya uçtu

ÇABALAR SONUÇSUZ
Fenerbahçe Oktay Derelioğlu yüzünden 3.5 milyon dolarlık zarara girdi. Sarı-Lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım, sezon öncesi yapılan anlaşma sonucu Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz'ün hesabına 3.5 milyon dolar yatırdı. Ancak yaşanan gelişmeler ve Oktay'ın Las Palmas'a tranferi bütün hesapları alt üst etti. Fenerbahçe'nin ödediği parayı alma çabası ise şimdilik sonuçsuz kaldı.

OKTAY SİİRT'İN FUTBOLCUSU
Oktay'In lisansı Siirt Jet-Pa Spor'un elinde bulunuyor. Fenerbahçe ise yaptığı ödemeyi Fadıl Akgündüz'ün kulüple sponsorluktan başka ilgisi bulunmaması ve ödeme dekontunda paranın ne amaçla yatırıldığı belirtilmemesi nedeniyle geri alamıyor. Sarı-Lacivertliler'in konu ile ilgili olarak Futbol Fedarasyonu'na yaptığı başvuru da aynı gerekçelerle geçersiz sayıldı.

YARAYAN: ÖDEYECEĞİZ
BU arada Federasyon Hukuk Kurulu Las Palmas'ın genç futbolcuyu oynatabilmek için geçici sertifika başvurusunu olumlu bulunca F.Bahçe'nin Oktay için ödediği paranın bonservis ile ilgili olmadığı açıklığa kavuştu. Siirt Jet-Pa Spor Kulübü Başkanı Takiiddin Yarayan ise 3.5 milyon doları kendileri almamalarına rağmen ödeyeceklerini açıkladı. Ancak Siirt'in ödemeyi nasıl ve ne zaman yapacağı merak konusu.

2 Ağustos 2001

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm