Fenerbahçe-Sparta Prag: 0-0

Fenerbahçe, Aragones yönetiminde çıktığı ikinci hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti şampiyonu Sparta Prag ile 0-0 berabere kaldı.

İlk hazırlık maçında Swindon Town’la berabere kalan Fenerbahçe, Çek ekibi Sparta Prag’ı de yenemedi: 0-0.

İlk sınavda Swindon Town’la berabere kalan Kanarya, dün de Çeklerin güçlü temsilcisi Sparta Prag önünde 90 dakikasında gol çıkmayan bir maç yaptı.

İlk yarıda baskılı oynamasına rağmen pozisyon yaratamayan Sarı-Lacivertliler ikinci yarıda kalesinde tehlikeler yaşadı. Fenerbahçe hücumda çoğalamazken Sparta Prag’ın bir topu direkten döndü. Fenerbahçe son hazırlık maçını son hazırlık maçını cumartesi günü Çek Cumhuriyeti’nin Ceske Budejovice takımıyla yapacak.

FENERBAHÇE'NİN SEZON SEZON HAZIRLIK VE ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARININ HABERLERİ VE GOLLERİNİN TÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Maçın en ilgi çekici yanı Alex de Souza’nın 10 numaralı formayı giymesiydi. Tuncay Şanlı’nın ayrılmasından sonra geçen sezon ‘10’ numarayı giyen olmamıştı.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Emre Belözoğlu ise ‘5’ numaralı formayı giyecek.

Mücadaleyi izleyenler arasında MTK’nın yardımcı hocalarından biri de vardı. Fenerbahçe’nin oyunu futbol adamını pek tatmin etmedi. MTK Budapeşte’nin en önemli oyuncularından Jozsef Kanta’nın sakatlığı nedeniyle Sarı-Lacivertli takıma karşı iki maçta da forma giyemeyeceği açıklandı.

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Gökhan Gönül, Kazım, Deniz, Selçuk, Uğur Boral, Alex, Semih
YEDEKLER: Volkan Babacan, Mert, Gürhan, Burak, Kezman, Önder, Maldonado, Ali Bilgin, İlhan Parlak, Can, Yasin

SPARTA PRAG: Blazek, Repka, Kucera, Berger, Kusnir, Kladrusky, Holenda, Vorisek, Kadlec, Husek, Matusovic

- Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Güiza bu karşılaşmada forma giymedi.

- Bu arada Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza, Sarı lacivertli kulübe geldiğinden beri ilk defa bu karşılaşmada 10 numaralı formayı giydi. Daha önce 10 numaralı formayı Tuncay Şanlı giyiyordu...

- Öte yandan maçın bitiş düdüğünün çalması ile birlikte tribünlerdeki gurbetçiler sahaya akın ettiler. Özellikle Roberto Carlos'a büyük ilgi gösteren Fenerbahçeli taraftarlar futbolculardan imza almak için yarıştılar...

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm