Fenerbahçe-Shaktar Donetsk: 2-1 (Video) Güiza ve Semih coştu

Fenerbahçe en ciddi hazırlık maçında Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk'i Semih ve Güiza'nın golleriyle 2-1 yenmeyi başardı !..

Gelecek hafta Şampiyonlar Ligi 2. Ön Elemesi ilk maçında MTK'yı ağırlayacak olan sarı lacivertliler, Lucescu'nun çalıştırdığı Shaktar karşısında bu maçın provasını yaptı. Maçın bazı bölümlerinde Aragones'in istediği hızlı futbolu sergilemeyi başaran sarı lacivertlilerde Alex'in istekli ve rakibe basan oyun tarzı dikkat çekerken, yeni golcü Güiza da istekli futbolunu golle süslemeyi başardı.

Hazırlık maçında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımını 2-1 yenen Fenerbahçe, yeni sezon öncesi yaptığı 4. hazırlık maçında ilk galibiyetini aldı. Fenerbahçe, Avusturya kampında İngiltere Birinci Ligi takımlarından Swindon Town ile 1-1, Çek Cumhuriyeti'nin AC Sparta Prag takımıyla 0-0 ve yine Çek rakibi Ceske Budejovice ile 1-1 berabere kalmıştı.

OKÇU, KADIKÖY'DE SAHNE ALDI
Fenerbahçe'nin ''Okçu'' lakaplı yeni transferi Daniel Güiza, Kadıköy'de çıktığı ilk maçta da golünü attı. Sarı-lacivertli formayı ilk kez Avusturya kampındaki 3. hazırlık maçı olan Ceske Budejovice maçında giyen İspanyol futbolcu, ilk golünü atmıştı. Fenerbahçe formasıyla çıktığı 2. maçta da Shakhtar Donetsk karşısında 56. dakikada fileleri havalandıran Güiza, golden sonra tribünlere doğru koşarak ok işareti yaptı.

HAZIRLIK MAÇINDA 7 SARI KART
Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk arasında yapılan hazırlık maçında zaman zaman gerginlikler yaşanırken, hakem Süleyman Abay 7 kez sarı kartını gösterdi. Karşılaşmada Fenerbahçe'den 3, Ukrayna ekibinden ise 4 futbolcu sarı kart gördü.

FENERBAHÇE: 2 - SHAKHTAR DONETSK: 1

STAT: FB Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Süleyman Abay, Alpaslan Dedeş, Aleks Taşçıoğlu

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan (Dk. 72 Önder), Lugano, Edu, Roberto Carlos (Dk. 84 Ali), Kazım, Selçuk, Alex (Dk. 80 Maldonado), Uğur (Dk. 53 Gürhan), Semih (Dk. 60 Burak), Güiza (Dk. 80 Kezman)

S. DONETSK: Andriy (Dk. 74 Bogdan), Vladimir, Kucher Aleandr, Oleksandr, Vycheslav, Marius (Dk. 54 Artyon), Villian, Igor (Dk. 79 Aleksey), Jaddson (Dk. 74 Mykola), Brandao, Adriano (Dk. 46 Gladky Aleksandr)

GOLLER: Dk. 46 Semih, Dk. 56 Güiza (Fenerbahçe), Dk. 84 Brandao (Shakhtar Donetsk)
SARI KARTLAR: Dk. 35 Kazım, Dk. 55 Güiza, Dk. 71 Alex (Fenerbahçe), Dk. 35 Oleksandr, Dk. 55 Kucher Aleandr, Dk. 75 Igor, Dk. 82 Vladimir (Shakhtar Donetsk)


Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm