Fenerbahçe-Ceske Budejovice: 1-1 (Video) Güiza'nın golü Yetmedi

Güiza'nın golü FenerBahçe'ye yetmedi...

Yeni sezona Avusturya'da hazırlanan Fenerbahçe, buradaki son hazırlık maçını Çek Cumhuriyeti'nden Ceske Budejovice takımıyla oynadı. İlk 11'de sahaya çıkan Güiza'nın ilk golünü attığı karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin golü 9. dakikada Daniel Güiza'dan gelirken, Ceske Budejovice'nin tek golü 45. dakikada Sadkacek'ten geldi.

FENERBAHÇE'NİN HAZIRLIK VE ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARININ HABERLERİ VE GOLLERİNİN TÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Ceske Budejovice karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Fenerbahçe'de Teknik Direktörü Luis Aragones, ilk 11'de Lugano, Edu, Gökhan Gönül, Roberto Carlos, Alex ve Semih gibi isimlere yer vermedi.

Kufstein Stadı'nda oynanan ve Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Cemil El, Yılmaz El ve Walter Aelmann hakem üçlüsünün yönettiği hazırlık maçına Fenerbahçe, Volkan, Önder, Yasin, Can, Gürhan, Burak, Maldonado, Ali Bilgin, Kezman, İlhan, Guiza ilk 11'iyle çıktı. 62. dakikada Kezman'ın yerine Semih oyuna girdi.

Ceske Budejıovice ise sahada, Kucera, Skopolik, Riegel, Horejs, Zizka, Kovarik, Hudson (Dk. 58 Dobal), Hilek, Berot, Trubila (Dk. 25 Sedlacek) ve Svatek (Dk. 77 Peroutka)'ten oluşan kadrosuyla mücadele etti.

Bu arada maçı izleyen taraftarlar, mücadele bitmeden sahaya inince hakem Cemil El, karşılaşmayı 3 dakika önce bitirmek zorunda kaldı.

Daha önce Swindown Town ile 1-1, Sparta Prag ile 0-0 berabere kalan Fenerabahçe, bu karşılaşma ile beraber Avusturya'daki hazırlık maçlarını da tamamladı.

Fenerbahçe, MTK ile oynayacağı maçtan önce son hazırlık maçını Ukrayna Ligi takımlarından Shaktar Donetsk ile 23 Temmuz'da Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacak.

"GÜİZA ELİNDEN GELENİ YAPTI"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, hazırlık karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, yeni transfer Daniel Guiza'nın elinden geleni yaptığını söyledi.

Antrenmanlarda yedekler arasında çalıştırdığı oyuncuları bugünkü maçta ilk 11'de sahaya sürme nedeninin sorulması üzerine Aragones, ''Benim için her oyuncu ilk 11'de oynayacak kadar değerlidir. Ben oyuncularımın arasında yedek veya as gibi bir ayrım yapmıyorum'' dedi.

Karşılaşmanın tek golünü atan yeni transfer Daniel Guiza'nın performansına ilişkin bir soru üzerine Aragones, ''Guiza elinden geleni yaptı. Performansından memnunum'' değerlendirmesinde bulundu.

Karşılaşmanın ardından kamp yaptıkları Kitzbühael kasabasına dönen Fenerbahçe kafilesi, 20 Temmuz Pazar günü karayolu ile Münih'e geçecek ve akşam saatlerinde de havayoluyla Türkiye'ye dönecek.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm