Carlos Tevez transfer rekoruna koşuyor

İngiltere'den gelen haberlere göre Carlos Tevez'in bonservisini almak isteyen United, transfer rekoru kırmaya hazırlanıyor

The Sun'da yer alan haberde Manchester United, Tevez'in bonservisini alabilmek için Media Sports Investment'a 48 milyon € ödemeye hazırlanıyor. Şirket 2006 yılında Arjantinli yıldızı West Ham'a getirmişti. Bu transfer uzunca bir dönem tartışmalara neden olmuştu.

2006 yılında Tevez ve Mascherano tüm Avrupa devlerinin ilgilerine rağmen, transferin son günlerinde West Ham ile anlaşmışlardı. Bu transfer haberi bir anda Avrupa futbol gündemine oturmuştu. İkilinin bu transferinin yasallığı ve arkasında başka bir gücün olup olmadığı uzunca bir dönem konuşulmuştu.


Arjantinli golcü geçtiğimiz yaz döneminde West Ham macerasına son vererek 2 yıllığına kiralık olarak Manchester United'a gelmişti. Geçtiğimiz sezon Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde harikalar yaratan Manchester United'ın en önemli dişlilerinden birisi olan Tevez, attığ 19 golle bu başarılarda büyük paya sahip olmuştu.

The Sun'ın iddiasına göre United, bu önemli oyuncuyu bonservisiyle almak istiyor. Kırmızı şeytanlar'ın ödemeyi düşündüğü 48 milyon €'luk bedelse Shevchenko'nun sahibi olduğu transfer rekorunu kıracak gibi görülüyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm