Beşiktaş-St.Johann: 4-0 (Video) Kartal gole boğdu

Avusturya'daki hazırlık kampındaki ikinci karşılaşmasında Avusturya 3. Lig ekiplerinden St. Johann ile karşılaşan Beşiktaş, zayıf rakibini Can Erdem, Nobre, Bobo ve Ekrem Dağ ile dağıttı.

Avusturyalı Christian Struz, Fuanz Haislinger ve Adnan Sezgin hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Beşiktaş, Korcan (Dk. 46 Erdem), Ali (Dk. 46 Serdar Kurtuluş), Tuna (Dk. 46 Sivok), Emre (Dk. 46 Zapotocny), Sezer (Dk. 46 Seriç), Rıza (Dk. 39 Ekrem), Fahri (Dk. 46 Cisse), Mehmet (Dk. 46 Delgado), Aydın (Dk. 46 Tello), Can (Dk. 46 Nobre) ve Batuhan (Dk. 46 Bobo) dizilişiyle sahaya çıktı.

Beşiktaş'ın rakibi Saint Johann ise sahada, aralarında Türk kökenli oyuncuların da bulunduğu Christian, Amering, Huaf, Meier, Emrah, Yılmaz, Ekrem, Leriç, Maick, Krimbach ve Harry 11'iyle mücadele etti.

Karşılaşma boyunca rakibinden üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş, yedeklerden kurulu bir kadroyla başladığı karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında açılan Beşiktaş tecrübeli ayakların oyuna girmesiyle coştu ve rakibini 4-0 meğlup etmeyi başardı.

Maçta Beşiktaş'ın gollerini, 39. dakikada Can, 78. dakikada Nobre, 80. dakikada Nobre ve 85. dakikada da Ekrem kaydetti.

Avusturya'daki çalışmalarını 16 Temmuz Çarşamba gününe dek sürdürecek olan Beşiktaş, 11 Temmuz Cuma günü Almanya'nın VFL Bochum takımıyla karşılaşacak.


Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm