Beşiktaş-Steaua Bükreş: 0-1

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş, Romanya'nın Steaua Bükreş takımı ile Almanya'nın Bad Recihenhall kasabasında oynadığı maçı 1-0 kaybetti.

Çek Cumhuriyeti'nden Jakub Vitek, Radim Kaloc ve Vladislav Streit hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma TSİ 19:30'da Bad Reichenhall kasabasındaki Nennenrau Stadı'nda oynandı.

Beşiktaş karşılaşmada, Hakan Arıkan (Dk. 76 Erdem), Ali Tandoğan (Dk. 46 Serdar Kurtuluş), Sivok, Zapotancy (Dk. 65 Tuna), Emre (Dk. 46 Seric), Serdar Özkan (Dk. 46 Ekrem), Cisse (Dk. 74 Necip), Delgado (Dk. 74 Mehmet), Aydın (Dk. 65 Tello), Holosko (Dk. 65 Can), Nobre (Dk. 46 Bobo) kadrosuyla mücadele etti.

Karşılaşmanın tek golünü 35. dakikada Radoi penaltıdan attı. Moreno'nun pasında buluşan Nicolita, Zapatoncy tarafından arkadan düşürülürken, hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Radoi, topu ağlara yolladı ve karşılaşmadaki tek golü kaydetti.

Karşılaşmayı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile genel sekreter Kenan Öner ve genel menajer Sinan Engin tribünde birlikte izlediler.

Bu arada Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl da tribünde Beşiktaşlı yöneticilerle birlikte maçı izledi. Beşiktaşlı futbolcu Ekrem Dağ karşılaşma öncesi tribüne giderek eski kulübünün başkanı İbrahim Kızıl ile bir süre sohbet etti.

Avusturya'nın Graz kentinde yaşayan Ekrem Dağ'ın annesi Sebahat ve babası Kazım da karşılaşmayı izlediler ve maç öncesi oğlu Ekrem Dağ ile bir süre hasret giderdiler.

Avusturya'daki yeni sezona hazırlık kampını bugün tamamlayan Beşiktaş, Steaua Bükreş ile oynadığı maçın ardından karayoluyla Almanya'nın Münih kentine hareket etti.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm