Beşiktaş-Maccabi Haifa: 1-0 (Video) Batuhan'ın golü Kartal'ı uçurdu

Batuhan Karadeniz'in Maccabi Haifa'ya attığı golYeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, 2. kamp döneminin 2. maçında Maccabi Haifa ile karşı karşıya geldi. Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Siyah beyazlılar, Batuhan'ın golüyle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Avusturya'daki ilk maçında Schalke'yi 2-1 yenen Beşiktaş, Maccabi karşısına Delgado, Bobo, Zapotocny ve Uğur gibi isimlerden yoksun çıktı. İlk yarıda beklenen performansın uzağında kalan Siyah beyazlılar'da yeni transfer Ekrem, sakatlandı ve oyundan çıktı. Başarılı futbolcunun kesin durumu kontrollerin ardından belli olacak.

İkinci yarıda gelen oyuncu değişikleriyle hakimiyeti ele geçiren Beşiktaş, 76. dakikada Batuhan'ın golüyle maçı 1-0 kazandı ve kamp dönemindeki başırılı sonuçlarına bir yenisini daha ekledi.

Beşiktaş Maccabi Haifa maçı seyret, Beşiktaş Maccabi Haifa maçı Video, Beşiktaş Maccabi Haifa canlı seyret, Beşiktaş Maccabi Haifa Batuhan'ın golü, Beşiktaş Maccabi Haifa izle, Beşiktaş Maccabi Haifa canlı izle

Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm