Beşiktaş-Bochum: 3-2 (Video)

Beşiktaş-Bochum maçının gol görüntüleri, videolarBeşiktaş, Avusturya’daki 3. hazırlık maçında Bundesliga takımlarından Bochum ile karşılaştı. Stadium Vörgl’daki mücadelenin 6. ve 36. dakikalarında Beşiktaş'ın hatalarıyla goller bulan Bochum 2-0 öne geçti. Ancak siyah beyazlılar daha sonra toparlanarak maçı 3-2 kazandı. Beşiktaş'ın gollerini Bobo, Nobre ve Fahri kaydetti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Bochum 6. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk bölümlerinde üstün gözüken Almanya ekibi, 36. dakikada yakaladığı pozisyonu da Epalle ile gole çevirdi ve skor 2-0 oldu. İlk yarının son dakikalarına doğru oyuna ortak olmaya başlayan Beşiktaş, 38. ve 39. dakikalarda Bobo ve Nobre’nin golleriyle durumu 2-2'ye getirdi ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

Siyah beyazlılar ikinci yarıda Ekrem Dağ ile Ali Tandoğan’ı değiştirirken, Bochum bütün oyuncularını değiştirdi. İlk yarıya oranla ikinci 45 dakikada daha etkili gözüken Beşiktaş karşılaşmanın bitimine 3 dakika kala Fahri’nin attığı golle 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazandı. Karşılaşmayı Yıldırım Demirören de izledi.

BEŞİKTAŞ: 3 - BOCHUM: 2

BEŞİKTAŞ: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş (Dk. 70 Rıza Şen), Tomas Sivok (Dk. 70 Sezer Sezgin), Zapotocny, Seric (Dk. 70 Emre Özkan), Cisse (Dk. 70 Fahri), Ekrem Dağ (Dk. 45 Ali Tandoğan), Delgado (Dk. 55 Mehmet Sedef), Tello (Dk. 55 Aydın Karabulut), Bobo (Dk. 55 Can Erdem), Nobre (Dk. 70 Batuhan)

Yedekler: Korcan Çelikay, Erdem Köse, Mehmet Sedef, Fahri Tatan, Can Erdem, Emre Özkan, Ergun Aydın, Sezer Sezgin, Batuhan Karadeniz, Necip Uysal, Rıza Şen, Aydın Karabulut, Ali Tandoğan

BOCHUM: Fernandes, Concha, Fuchs, Dabrowski, Freier, Epalle, Mieciel, Imhof, Ono, Yahia, Fabian
Yedekler: Lengsfeld, Maltritz, Zdebel, Sestak, Fuchs, Hashemian, Schröder, Grote, Mavraj, Pfertzel, Bönig


Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm