Galatasaray-Bayer Leverkusen: 0-0

Galatasaray Bayer Leverkusen'i rövanşa bıraktıUEFA Kupası 3. tur ilk maçında Bayer Leverkusen'i ağırlayan Galatasaray, rakibi karşısında etkili ataklar geliştirdiği karşılaşmadan gol çıkaramadı ve maç 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray tur şansını 21 Şubat'ta Leverkusen Bay Arena'da oynanacak karşılaşmaya bırakmış oldu.

Karşılaşmaya başlarken tüm sahada pres uygulayan ve rakibine boş alan bırakmamaya çalışan Galatasaray, oyunu büyük oranda rakip sahada oynamayı başardı. Özellikle Arda ve Uğur'la kanatlardan atak organizasyonları yapan sarı-kırmızılı takım, Bayer 04 Leverkusen ceza sahasına kadar çok sayıda pozisyonu getirse de ilk yarıda golle tanışamadı. Sarı-kırmızılı takımda Mehmet Topal'ın ceza sahası dışından yaptığı vuruşlar da tehlike yaratamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında kanat ataklarından etkili pozisyonlar yakalayan Galatasaray, özellikle Ümit Karan ve Arda ile yakaladığı pozisyonlarda golle buluşamazken, maçın son dakikalarında oyuna dahil olan Nonda ve Lincoln'ün çabaları da golü getirmedi.

Bu sonuçla Galatasaray tur şansını 21 Şubat'ta Leverkusen Bay Arena'da oynanacak karşılaşmaya bırakmış oldu.

GALATASARAY: 0 - BAYER LEVERKUSEN: 0

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Lucilio Cardoso Cortez Batista, Joao Ferreira, Sergio Lacroix (Portekiz)

GALATASARAY: Orkun, Uğur, Emre, Servet, Volkan Yaman (Dk. 84 Lincoln), Barış, Ayhan (Dk. 66 Hakan Balta), Mehmet Topal, Arda, Hakan Şükür (Dk. 79 Nonda), Ümit Karan.
TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp

B.LEVERKUSEN: Adler, Friedrich, Rolfes, Barnetta, Kiessling, Sarpei, Vidal (Dk. 86 Schwegler), Schneider (Dk. 62 Freier), Cartra, Callson, Barbarez
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe

SARI KARTLAR: Emre, Arda (Galatasaray)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm