Maziden Sayfalar: Fatih Terim hakeme saldırdı kapıları tekmeledi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, golsüz sona eren İstanbulspor maçı sırasında kararlarına sinirlendiği hakem Mustafa Kalkandelen'in maç sonunda üstüne yürüdü. Hakeme sert şekilde eleştiriler yönelten ve bağırıp çağıran Terim'i, güvenlik güçleri güç bela engelleyebildiler. Galatasaray'ın hocası bu arada kendisini engellemeye çalışan emniyet amirlerinden birisiyle de tartıştı.

Soyunma odasına gidiş sırasında meydana gelen bu olayları görüntülemeye çalışan bazı televizyoncuları tersleyen Terim, kapıları da tekmeledi.

"OYUN DİSİPLİNİNDEN UZAKLAŞTIK"
Fatih Terim sakinleştikten sonra maçın hakemi hakkında yorum yapmamayı tercih etti ve "Bizim sahada doğru gördüklerimiz bazen yanlış olabilir" dedi. (Ne ala Mualla !..)

Terim, İstanbulspor maçı ile ilgili olarak da şöyle konuştu: "Maç içinde yeterince pozisyon üretmemize rağmen gole ulaşamadık. Bundan sonra da oyun disiplininden uzaklaştık. Yenilebilirdik de ancak puan kaybetmemiz normaldir. Taffarel dışınaki bütün oyuncularımız markaj altındaydı ve İstanbulspor da maçı kazanmak için elinden gelen herşeyi yaptı. Ligin henüz bitmediği İstanbul-spor maçıyla ortaya çıktı."

24.01.2000

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm