Kayserispor-Fenerbahçe: 0-0 Buzda dans !..

Alex'siz Fenerbahçe buzda dansta başarılı olamadı. -15 derecede buz gibi bir zeminde oynanan karşılaşmada Fenerbahçe ile Kayserispor golsüz berabere kaldı. Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda Kayserispor ile karşılaşan Fenerbahçe pozisyon bulmakta zorlandığı karşılaşmadan 1 puan çıkardı.

Kayserispor'un başta Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz ile geliştirdiği ataklarda kalesini başarıyla savunan kaleci Volkan maçın kahramanı oldu. Birçok pozisyonda kritik kurtarışlar yapan Volkan Fenerbahçe'nin Kayseri'den 1 puan almasında en büyük payı olan futbolcu olarak dikkatleri çekti. Sakatlığı nedeniyle Alex'ten yoksun olarak sahaya çıkan Fenerbahçe önemli bir gol pozisyonu bulamadan sahadan ayrıldı.

Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda ilk maçına çıkan Kayserispor gruba 1 puanla başlarken Fenerbahçe gruptaki ikinci beraberliğini aldı. Fenerbahçe ilk maçında G.Antepspor ile golsüz berabere kalmıştı.

KAYSERİSPOR:0 - FENERBAHÇE:0

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Neşet Merdin, Erhan Sönmez

KAYSERİSPOR: Hasan, Koray, Ali Turan, Aydın, Toledo, Mehmet Topuz, Ragıp (dk.86 Erdal), Saidou, Mehmet Eren (dk.81 Kemal), Gökhan Ünal, Cangele (dk.66 Iglesias)
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

FENERBAHÇE: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Carlos, Ali Bilgin (dk.74 Colin Kazım), Aurelio (dk.86 Kemal), Selçuk, Uğur, Deivid, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico

SARI KARTLAR: Ali Turan, Toledo, Koray (Kayseri)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm