Maziden Sayfalar Zdenek Zeman: "Galatasaray'ı Federasyon ve hakemler kolluyor"

Fenerbahçe teknik direktörü Zdenek Zeman, Galatasaray'ın Futbol Federasyonu tarafından kollandığını öne sürdü ve 'Kadıköy'deki maçta Galatasaray'la eşit şartlarda mücadele etmek istiyoruz' dedi

ŞOK İDDİALAR
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçı öncesinde, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Zdenek Zeman sarı-kırmızılı takımın Futbol Federasyonu tarafından gözetildiğini ileri sürerek, 'Galatasaray ile eşit şartlarda mücadele etmek istiyorum' dedi. İtalyan çalıştırıcı Futbol Federasyonu'nun Galatasaray'a bazı avantajlar sağladığını iddia etti.

HAKEMLER DE TARAFLI
Zeman, hakemlerin sarı-kırmızılı takım lehine kararlar verdiğini ima ederek, şöyle konuştu: 'Futbol Federasyonu tarafından onlara avantaj sağlamak için bu maçın tarihi bir çok kez değiştirildi. Galatasaray saha içinde de rağbet görüyor ve öncelik kazanıyor. Maçlarda lehlerine çalınan penaltıları ve rakiplerin atılan futbolcularını sayacak olursanız, bunları tüm açıklığıyla görebilirsiniz.'

SONUÇ ÖNEMLİ DEĞİL
İtalyan çalıştırıcı maçın sonucundan çok, futbolcularının saha içinde göstereceği performansla ilgilendiğini söyledi. Zeman tek korkusunun takımın ve ortamın endişeli olması olduğunu ifade ederek 'Galatasaray, takım olarak uzun süredir birlikte. Bu bakımdan bizden ilerideler. Ancak, Galatasaray'ın 5-0'lık Chelsea yenilgisi onlar için bence büyük bir kara lekedir' dedi.

GALATASARAY'A iTALYAN PLANI: 4-3-3'TEN 4-4-2'YE
Galatasaray İtalyan takımlarının başına bela oldu. Milan'ı kupalardan dışladı, Bologna'yı eledi. Zdenek Zeman, Galatasaray'ı yenen ve durduran bir teknik adam olmak istiyor. Böylece hem Fenerbahçe'deki çalışma dönemi uzayacak hem de İtalya'da herkes ondan söz edecek. İşte Zeman bu sebeple Galatasaray için kafasındaki oyun planını bile değiştirdi. 4-3-3'ten 4-4-2'ye döndü.

PREKO VAR BOLİÇ YEDEK
Galatasaray'ın orta saha hakimiyetini presle ortadan kaldırmak ve kenar oyuncuların önünü tıkamak isteyen Zeman futbolcularını buna göre çalıştırdı. 4-3-3 sisteminden vazgeçerek, 4-4-2'ye dönen İtalyan çalıştırıcı ikili forveti Moldovan ve Preko olarak düşünüyor. Fenerbahçe'nin son hatalardaki formda futbolcusu Boliç'in ise yeni sistemde yedek soyunması bekleniyor.

MAÇ BİLETLERİ KARABORSADA
Derbi maç büyük ilgi gördü. Karşılaşmanın biletleri dün satışa çıktığı gün tükendi. Biletler karaborsada 100 milyon liraya kadar alıcı buldu. G.Saray'ı 3 bin 500 kişilik yer ayrıldı.

22.12.1999

Sayfa Linki:

Site kodu:
" />
Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm