Maziden Sayfalar: Trabzonspor'da Davor Vugrineç bilmecesi

Trabzonspor Kulüp Doktoru İhsan Alioğlu'nun sağlam raporu verdiği Vugrinec'in teknik heyet tarafından sakatlığı bahane edilerek oynatılmaması kafaları karıştırdı. Psikolojik açıdan zor günler yaşayan Hırvat futbolcunun ise kendisine kulüp aradığı öğrenildi

KİM DOĞRU SÖYLÜYOR
Ligde aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışından uzaklaşan, özellikle gol bölgelerinde büyük sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da Vugrinec'in kadroya alınmaması tepkilere neden oluyor. Teknik heyet, Hırvat futbolcunun oynatılmamasını sakatlığının geçmemesine bağlarken, doktorlar ise tam tersi açıklamalarda bulunarak, kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına sebep oluyor.

VUGRINEC GİTMEK İSTİYOR
Trabzonspor'un kulüp doktoru İhsan Alioğlu konu ile ilgili olarak, 'Vugrinec'in daha önceden sakatlığı vardı. Ancak şimdi turp gibi. Oynamasına bir mani yok' açıklamasını yaparken, Hırvat golcünün psikolojik açıdan zor günler yaşadığı belirtildi. Ayrıca yıldız futbolcunun menaceri Naliteliç'ten kendisine kulüp bulmasını istediği öğrenildi.

FATİH TEKKE'NİN KREDİSİ TÜKENDİ
Trabzonspor'un sorunlu futbolcusu Fatih Tekke'nin Altay maçındaki kötü performansı bardağı taşıran son damla oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren ve lakayıt davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle Bordo-Mavili camiadan büyük tepki alan yıldız futbolcunun Vugrinec gibi Trabzon'da mutlu olmadığı ve gitmek istediği belirtildi.

FATİH TEKKE GÖZDEN ÇIKARILDI
Fatih Tekke'nin Altay maçındaki kötü futbolu bu kulübe gitmek istemesine bağlanırken, sık sık 'Altay benim gönlümdeki takım' dediği öğrenildi. Son gelişmeler üzerine Trabzonspor yönetimi Fatih'i gözden çıkardı. Genç futbolcunun Konyaspor'a verilmesi gündemde. Mehmet İpek'in ise G.Birliği'ne transferi şimdilik askıya alındı.

22.12.1999

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm