Fenerbahce-CSKA Moskova: 3-1 (Video)

Fenerbahçe tarih yazdı. Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda adeta fırtına gibi esen Fenerbahçe, CSKA Moskova'yı evinde 2-1 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura adını yazdırdı.

Kadıköy'de, taraftarının önünde CSKA Mosokova'yı ağırlayan Fenerbahçe, Galatasaray maçında sahaya çıkan 11'i ile mücadeleye başladığı karşılaşma boyunca rakibini adeta sahadan sildi. Karşılaşmanın her iki yarısında da baskılı oynayan Fenerbahçe 30. dakikada Edu'nun kendi kalesine yaptığı ters vuruşla geriye düştüğü karşılaşmanın 32. dakikasında Alex'in muhteşem golüyle eşitliği yakaladı. İlk yarının uzatma dakikalarında ise sahneye Uğur Boral çıktı ve Fenerbahçe uğur Boral'ın golüyle soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına 2 oyuncu değişikliği ile başlayan konuk CSKA, sahada etkili bir futbol sergileyemezken, Fenerbahçe, özellikle kanatlardan getirdiği toplarda etkili olmaya çalıştı. Uğur Boral'la bir şutu direkten dönen Fenerbahçe karşılaşmada başka gol bulamasa da Şampiyonlar Ligi biletini cebine koymayı başardı.

Gruptaki diğer maçta Inter deplasmanda PSV Eindhoven'ı Cruz'un golüyle yenerek Şampiyonlar Ligi'ne devam eden diğer takım oldu. Grubun diğer takımı PSV Eindhoven ise yoluna UEFA Kupası'nda devam edecek.

FENERBAHÇE: 3 - CSKA MOSKOVA: 1

STAT:Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: M. Simeno Trefoloni, Sandro Rossomando, Luca Maggiani

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos (Dk. 90 Vederson), Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur Boral (Dk. 90 Kezman), Alex, Semih (Dk. 70 Colin Kazım)
YEDEKLER: Volkan Babacan, Önder Turacı, Yasin Çakmak, Vederson, Colin Kazım, Ali Bilgin, Kezman
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico

CSKA MOSKOVA: Akinfeev, Ignasievich, A. Berezutski, Semberas, Zhirkov, Eduardo (Dk. 76 Taranov), Aldonin, Grigoriev, Caner Erkin (Dk. 46 Mamaev), Ramon (Dk. 46 Odiah), Janczyk
YEDEKLER: Mandrikin, Mamaev, Odiah, Taranov
TEKNİK DİREKTÖR: Valeri Gazzaev

GOLLER: Edu (kk- dk.30) Alex(dk.32) Uğur (dk.45, dk. 90)
SARI KARTLAR: Caner, Semberas, Zhirkov (CSKA) Gökhan (F.Bahçe)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm