Panionios-Galatasaray: 0-3 (Video)

Galatasaray Panionios maçı golleriGalatasaray Panionios'a 3 atarak rahatladı. UEFA Kupası maçında deplasmanda Panionios'u Serkan Çalık ve Rigobert Song ve Hakan Şükür'ün golleriyle 3-0 yenmeyi başararak grupta ilk 3 puanını aldı.

Hakan Şükür girdi, G.Saray umudunu sürdürdü. Grupta şansını devam ettirmek için Panionios deplasmanına konuk olan Galatasaray UEFA Kupası H Grubu'nda Yunan rakibini 3-0 yenerek umuda devam dedi. G.Saray'ın gollerini Serkan, penaltıdan Song ve Hakan Şükür kaydetti. Hakan Şükür oynadığı futbolla göz doldurdu.

G.Saray bu skorla gruptaki ilk galibiyetini aldı. Bunun yanı sıra G.Saray bir ilki de gerçekleştirdi. Daha önce Yunan ekiplerini temsilcilerimiz Yunanistan'da yenme başarısını gösterememişlerdi. G.Saray böylece şeytanın bacağını da kırmış oldu.

Karşılaşmaya tek forvetle, Serkan ile başlayan Hakan, Ümit, Nonda gibi isimleri yedekte tutan Feldkamp'ın ilk 11'i ilk yarıda kötü bir futbol sergiledi. Rakip kaleye şut bile atamadı. Fakat ikinci yarıda herşey değişti. İkinci yarıya Linderoth'un yerine Hakan Şükür'le G.Saray bir anda canlandı. Rakip kalede önemli ataklar bulan ilk golü 55.dakikada Serkan ile buldu. Hakan Şükür'ün pasında topla buluşan Serkan kaleciyle karşı karşıya kaldı. Tam bu sırada yerde kalan Serkan'ın bu pozisyonuna hakem penaltı dedi. Song ile G.Saray 2-0 öne geçti. Golden sonra rakibin kırmızı kart sonrası 10 kişi kalmasından sonra oyuna hakimiyetini kuran G.Saray 84.dakikada Hakan Şükür ile skoru 3-0'a getirdi.

Bu skorla 3 puana ulaşan G.Saray, son maçını Austria Wien ile oynayacak.

PANİONİOS: 0 GALATASARAY:3

STAT: Nea Smyrni
HAKEMLER: Alberto Undino Mallenco, Fermin Martinez, Roberto Alonso Fernandez

PANİONİOS: Tabassis, Maniatis, Plestsch, Djebbour, Aravidis (dk.69 Koutsoupoulos) , Makos, Koumordzi, Majstorovic, Gundulakis, Spiropilos, Fernandez
TEKNİK DİREKTÖR: Ewald Lienen

GALATASARAY: Orkun, Uğur, Servet, Song, Volkan, Hasan, Linderoth (dk.46 Hakan Şükür), Mehmet Topal, Arda (dk.79 M.Güven), Lincoln, Serkan (dk.87 Sabri)
TEKNİK DİREKTÖR: K.H.Feldkamp

GOLLER: Serkan (dk.50) Song (dk.63 pen.) Hakan Şükür (dk.84)
SARI KART: Makos, Plestsch (Panionios) Mehmet Topal (G.Saray)
KIRMIZI KART: Makos (dk.63)

Serkan Çalık'ın golü



Rigobert Song'un penaltı golü



Hakan Şükür'ün golü

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm