İnter-Fenerbahçe: 3-0 (Video)

Fenerbahçe İnter'e 3-0 yenildi. işte gollerFenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk mağlubiyetini İtalya'da aldı. İlk maçta 1-0 yendiği Inter karşısına çıkan Fenerbahçe sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve liderlik şansını kaybetti.

İlk yarıda istediği futbolu sergileyen ve golsüz beraberlikle soyunma odasına giden Fenerbahçe ikinci yarıda ardı ardına gelen Inter ataklarına dur diyemedi. Inter 55.dakikada Arjantinli Cruz ile 1-0 öne geçti. Ataklarını sürdüren Inter 66.dakikada İbrahimovic ile farkı ikiye çıkardı. Her iki golün de Fenerbahçe'nin sağ kanadından yapılan ortalarla gelmesi dikkat çekti. Maçın uzatma dakikasında ise oyuna sonradan giren Jimenez'in golüyle Inter skoru 3-0'a çıkardı.

İnter-Fenerbahçe maçı notları (Foto)

İstediği pozisyonları bulamayan Fenerbahçe ilk önemli atağını 54.dakikada Alex ile buldu. İtalya'da gruptaki ilk mağlubiyetini alan Fenerbahçe işi Kadıköy'e bıraktı. CSKA engelini geçen PSV'nin Rusya'dan 3 puanla dönmesiyle iş Kadıköy'e kaldı. 12 Aralık'ta Kadıköy'de grup sonuncusu CSKA Moskova ile karşılaşacak olan Fenerbahçe bu maçı kazanırsa adını bir üst tura yazdıracak.

Bu skorla Fenerbahçe 8 puanla ikinci sıradaki yerini korurken 3.sıradaki PSV Eindhoven 7 puana ulaştı. Inter ise 12 puanla liderliğini kesinleştirdi.

INTER: 3 - FENERBAHÇE: 0

STAT: Guiseppe Meazza
HAKEM: Konrad Plautz (Avusturya)

INTER:Cesar, Maicon, Samuel, Cordoba, Chivu, Zanetti, Stankovic, Cambiasso, Maxwell, İbrahimovic (dk.78 Suazo), Cruz
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid (dk.83 Tümer), Aurelio (dk.62 Appiah), Selçuk, Vederson, Alex, Semih (dk.66 Colin Kazım)
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico

SARI KARTLAR: Lugano, Gökhan (F.Bahçe) Ibrahimovic, Samuel (Inter)
GOLLER: Cruz (dk.55) Ibrahimovic (dk.66) Jımenez (90+1)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm