İlhan Mansız futbola geri mi dönüyor?

İlhan Mansız magazin alemlerini bırakıyor mu?Beşiktaş'ın 100. yılındaki şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi olan İlhan Mansız futbola geri mi dönüyor? Siyah beyazlı takımdan Kore'ye transfer olan ve daha sonra üst üste geçirdiği sakatlıklar sonrasında futbolu bıraktığını açıklayan yıldız futbolcu Lig TV'de katıldığı bir programda futbola geri dönebileceğinin işaretini verdi.

Ünlü futbolcu, Lig TV'de katıldığı bir programda, 4 aydır buz pateni sporuyla uğraştığını belirterek, "Bu sporda da ağır idmanlar yapıyoruz. Yaptığımız antrenmanlarda dizimde hiç bir sorun yaşamadım. Bu nedenle futbola geri dönmeyi düşünmeye başladım" dedi.

İlhan Mansız, şu anda karar verme aşamasında olduğunu da dile getirerek, futbola geri dönememesi halinde ise en azından bir jübile maçı yapmayı istediğini söyledi.

Henüz 32 yaşında olduğunu dile getiren ünlü futbolcu, "Avrupa'da 32 yaş futbol için geç değil. Futbolcular 35-36, hatta daha yukarı yaşlarda üst seviyede futbol oynayabiliyorlar. Türkiye'de de futbol oynama yaşı yükseldi. Ben de sakatlıklar nedeniyle ayrı kaldığım futbola dönmek istiyorum. Karar verme aşamasındayım" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm