Hırsızların Liverpool aşkı

Liverpool'a hırsızlar dadandıHırsızların hedefi haline gelen Liverpool oyuncularına milli takımda görev yapan Hollandalı Dirk Kuyt da eklendi.

Golcü oyuncunun milli takıma gitmesini fırsat bilen hırsızlar, Kuyt’un evini soydular. Bu olay 18 ay içerisinde Liverpoollu futbolcuların mağdur olduğu beşinci vaka oldu.

27 yaşındaki oyuncunun Woolton’daki lüks evini hedef haline getiren hırsızlar, Kuyt’un ülke dışına çıkmasını beklediler ve böylece yine aynı taktikle geçtiğimiz Perşembe günü istediklerini elde ettiler.

Hırsızlar, bu taktiği daha önce de Kızıllar’ın eski kalecisi Jerzy Dudek’in evini soymak için 2006 yılında kullanmıştı. Hırsızlar, şu anda Real Madrid’in kadrosunda yer alan Dudek’in Polonya’da tatil yaptığı sırada Porsche marka arabasından mücevherlerine dek birçok değerli eşyasını çalmışlardı. Çalınanlar arasında kalecinin Avrupa Kupası madalyası da bulunuyordu.

Geçtiğimiz Mayıs ayında ise Şampiyonlar Ligi yarı finali için Londra’da olan Liverpool kadrosunda yer alan Pepe Reina da diğer oyuncularla aynı kaderi paylaşmıştı. Liverpool’da oynayan ve hırsızların hedefi haline gelen diğer isimler ise defans oyuncusu Daniel Agger ve Peter Crouch olmuştu.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm