Galatasaray-Helsingborg: 2-3 (Video)

Galatasaray Helsingborg maçı görüntüleriGalatasaray Helsingborg'a da yenildi... Galatasaray, 2000 yılında müzesine götürdüğü UEFA Kupası'nda elenme riski ile karşı karşıya !.. Galatasaray Helsinborg karşısında kötü bir oyun sergilediği karşılaşmada sahadan 3-2 mağlup ayrılarak hem taraftarlarını hem de Türkiye'yi üzdü.

Yoğun bir sağanak yağışın altında başlayan karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray 30 ve 39. dakikalarda yediği gollerle 2-0 yenik duruma düştü. Feldkamp'ın özelikle 2. golden önce yaptığı hatayla öne çıkan Sabri'yi oyundan alarak Arda'yı oyuna sürmasi etkisini hemen gösterdi ve genç futbolcunun oyuna girdikten 2 dakika sonra yaptığı ortaya kafayı vuran Nonda'nın ağlara gönderdiği topla Galatasaray devreye 2-1 geride girdi.

Galatasaray Helsingborg maçı notları (Foto)

Galatasaray ikinci yarıya baskılı başladı ve arka arkaya net fırsatlardan yararlanamadı. Dakikalar 75'i gösterdiğinde ise C. Anderson şık çalımlarla Galatasaray ceza alanına girip güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golden sonra Helsinborg kalesine ataklar geliştiren sarı kırmızılılar 90. dakikada farkı bire indirse de sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.











GALATASARAY: 2 HELSİNBORG: 3

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Michael Leslie Dean, Jemes Devine, Micheal Mullarkey

GALATASARAY:Aykut, Sabri (Dk 43 Arda Turan), Song, Servet, Volkan, Hasan Şaş, Linderoth, Barış, Lincoln, Nonda, Hakan Şükür (Ümit Karan)
TEKNİK DİREKTÖR: K.H.Feldkamp

HELSİNBORGS: Anderson, Wahlstedt, C. Anderson, Tamboura, Ronnınberg, Jacobson, Dahl, Skulason, Makondele,(Dk 68 Svanback) Omotoyassi, Larsson
TEKNİK DİREKTÖR: Stuart Baxter

GOLLER: Dk.30 Dk Larsson, Dk 39 Omotoyassi, Dk. C. Anderson (Helsinborg), Dk.43, 90 Nonda (Galatasaray)
SARI KARTLAR: Song (Galatasaray) Wahlstedt (Helsiborg)

Galatasaray Helsingborg maçı golleri

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm