Alemler Adriano'yu bitirdi

Adriano Brezilya'da klliniğe yatıyorFenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan İnterli Adriano, psikolojik sorunlarının tedavisi için ülkesindeki bir sağlık kliniğine yatırılacak.

Pazartesi gidiyor
Adı uzun zamandır Fenerbahçe ile anılan İnter’in Brezilyalı yıldızı Adriano’ya psikolojik tedavi. Fanatik gazetesinin haberine göre, babasını kaybeden, ailesi sorunlar yaşayan ve alkol bağımlısı haline gelen genç futbolcunun, kulübü Inter tarafından tedavi olması için pazartesi günü Brezilya’daki bir sağlık kliniğine yatırılacağı öğrenildi. Yaşadığı psikolojik sorun nedeniyle eski formundan uzaklaşan ve İnter’in Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmayan Sambacı, Sao Paulo’daki bir hastaneye yatarak, sorunlarından kurtulmaya çalışacak.

"Sağlığına kavuşmalı"
Inter Başkanı Moratti, Adriano’nun kesinlikle eski sağlığına kavuşması gerektiğini kaydederek, “Bu yıl onun için oldukça kötü geçiyor. Desteğe ihtiyacı var” derken, teknik direktör Mancini de, “Adriano çok önemli bir futbolcu ancak kendisini iyi hissettiği zaman” yorumunda bulundu. ‘Takımdan ayrılacaklar’ listesine konan Brezilyalı yıldızın ülkesinde tedavi olmasının, kendisine büyük bir moral kazandıracağı, İnter’in onu eski formuna kavuşturup, iyi bir fiyata satmak istediği ifade edildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm