Tan Taşçı da futbolcu çıktı

Tan Taşçı kimdirPop müziğin yeni yıldızı Tan Taşçı, eski bir futbolcu olduğunu açıkladı. "Neler Neler" adlı parçası ile bir anda listelerde zirveye çıkan Tan Taşçı kendi resmi sitesindeki özgeçmişinde bahsetmediği gerçeği Lig TV'de katıldığı "Artistik Futbol" programında açıkladı...

Ankara'da yaşadığı zamanlarda bir dönem Ankara'nın futbol okullarıyla ünlü kulübü Gençlerbirliği'nde futbol oynadığını açıkladı. Müzik kariyerini sürdürmek amacıyla futbolu bıraktığını açıklayan Taşçı'nın resmi sitesindeki özgeçmişi şöyle:

YEŞİL SAHALARDAN SAHNELERE
30.10.1981 doğumlu olan Tan bir sanat şehri Hannofer Hildeshaim de dünyaya geldi. İlkokula Ankara Arı Koleji'nde başladı. Polofonik korolarda uzun süre şarkı söyledi. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı yarı zamanlı korosuna katıldı. Bunun yanında şan dersleri, piyano ve solfej dersleri de aldı. Engellenemez müzik tutkusu onu Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümünde ögrenci yaptı. Aynı zamanda Halk Müziği, Sanat Müziği korolarında görev aldı. Devlet Opera ve Balesi'nin gösterilerinde görev aldı.

Sahne dersi de gören Tan, Türkan Şoray ile Mürüvetsiz Mürüvet isimli kısa metrajli sinema filminde oynadı. Her tarzda şarkı söyleyip ve her tarz müziği dinliyor ve müziğin evrensel bir dil olduğuna inanıyor.

Ögrençilik yillarinda gece kullüplerinde ve çeşitli organizasiyonlarda da sahne alan Tan 2005 yazinda kendi bestelerinden oluşan "Rica Ederim" isimli albümü piyasaya çikti. Parçalari şimdiden klasikler arasina girdi ve lakabi slow şarkilarin prensi oldu.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm