PSV Eindhoven-Fenerbahçe: 0-0 (Video)

PSV Fenerbahçe maçı haberiŞampiyonlar Ligi G Grubunda oynadığı iki maç sonunda yenilgisiz lider olan Fenerbahçe, Deivid'in kırmızı kart görmesiyle 65. dakikadan itibaren 10 kişiyle mücadele ettiği PSV Eindhoven maçından da 0-0'lık sonuçla puan çıkarmasını bildi.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi G Grubunda oynadığı iki maç sonunda topladığı 4 puanla lider olarak gittiği PSV deplasmanından da 1 puan çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısında Simons'la girdiği ikili mücadelenin ardından sakatlanan Alex'in yerini Ali Bilgin'e bıraktığı karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken, bu ataklardan gol gelmedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

PSV Eindhoven Fenerbahçe maçı notları (Foto)

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da baskın ataklarla gol aradı. 65. dakikada oyuna sonradan giren Zonneveld'le girdiği ikili mücadelede Devid'in kırmızı kart görmesinin ardından Fenerbahçe skoru korumayı hedefleyen bir oyun anlayışı sergiledi. Savunma anlayışını öne çıkarıp Semih'in yerine oyuna giren Colin Kazım'ın çabalarıyla gol arayan Fenerbahçe, yakaladığı pozisyonları değerlendiremese de 0-0 biten maçın ardından, deplasmanda aldığı çok önemli bir puanla gruptaki puanını 5'e yükseltti.



Deivid'e kırmızı kart, Lugano da cezalı!

Grupta oynanan diğer karşılaşmada CSKA Moskova'yı deplasmanda yenen İnter puanını 6'ya çıkararak grubun yeni lideri olurken, 3 maç sonunda namağlup durumda olan Fenerbahçe grupta ikinci sırada yer aldı.

PSV EINDHOVEN: 0 - FENERBAHÇE: 0

STAT: Phillips
HAKEMLER: Howard Webb, Philip Sharp, Darren Cann

PSV EINDHOVEN: Gomes, Kromkamp, Addo (Dk. 58 Zonneveld), Marcellis, Salcido, Perez, Simons, Mendez (Dk. 58 Koevermans), Bakkal (Dk. 78 Aissati), Lazovic, Farfan
YEDEKLER: Roorda, Zonneveld, Alcides, Aissati, Van der Leegte, Fagner, Koevermans
TEKNİK DİREKTÖR: Ronald Koeman

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, R.Carlos, Deivid, Aurelio, Deniz, Vederson, Alex (Dk. 35 Ali Bilgin), Semih (Dk. 72 Colin Kazım)
YEDEKLER: Volkan Babacan, Önder, Yasin, Appiah, Ali Bilgin, Tümer, Colin Kazım,
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico

KIRMIZI KART: Deivid (Dk. 65)
SARI KARTLAR: Marcellis, Lazoviç, Farfan (PSV Eindhoven), Aurelio, Deniz Barış, Lugano (Fenerbahçe)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm