OOOHHHHAAAAAAAA

Tepecik Belediyespor futbol eşkiyalığının bokunu çıkardı!.. Dün oynanan Tepecik Belediyespor-Pendikspor maçı sonrası ev sahibi ekibin yöneticileriyle taraftarları, hakem ve gözlemcilere saldırdı. Saldırılar otobanda da sürdü, Aralarında bir yöneticinin de olduğu Tepecik Belediyesorlular, sıkıştırdıkları arabanın içinden çıkardıkları hakemlere bir de dayak attılar !.. İşte büyük rezaletin ayrıntıları:

TFF 2. Lig 3 Grup'ta dün oynanan Tepecik Belediyespor-Pendikspor maçını konuk ekip 2-1 kazandı. 4 haftadır kazanamayan ev sahibi ekibin futbolcuları, hakemlere maç içinde sözlü tacizde bulundu ve etkilemeye çalıştı. Hakem Cem İpek, Tepecik Belediye'den bir oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderirken, karşılaşmanın son düdüğüyle ortalık karıştı.

Maçın ardından Tepecik Belediyespor yöneticileri ve taraftarları karşılaşmanın hakem ve gözlemcilerine saldırdı. Karşılaşmanın orta hakemi Cem İpek, Yardımcıları Salim Duran ve Oğuz Emre Kaya ile 4. hakem Onur Kayabaş ve gözlemciler, hemen soyunma odasına kaçtı. Ancak bu kez de görevlileri, odaya kilitleyen grup, camları kırarak, kırıkları hakemlerin üzerine attı. Yaklaşık 1 saat burada mahsur kalan hakem ve gözlemciler, jandarmanın müdahalesiyle kurtuldu.

Ancak, güvenliğin yeterli olmaması nedeniyle kendilerini Cem İpek'in -Opel Corsa- karka arabasına zor atan görevliler olay yerinden uzaklaştı.

TEM'DE TAKİP !..
Asıl olaysa birçok stadımızda görülen bu olayların ardından gelişmeye başladı. Jandarma ekiplerinin gözetiminde stattan ayrılan maçın hakemleri, orta hakem Cem İpek'e ait otomobille yola çıktı. Ancak hakemler, bir süre sonra takip edildiklerini farkettiler. Aralarında Tepecik Belediyesporlu bir yöneticinin de yer aldığı 2-3 araba dolusu taraftar, hakemlerin içinde bulunduğu arabayı takip etmeye, sıkıştırmaya başladı. Arabanın durması halinde yaşanacak olayları tahmin eden hakem Cem İpek arabayı daha hızlı sürmeye ve kaçmaya çalıştı.

GİŞELERDE YAKALADILAR
Canlarını kurtarmak için hızla kaçan hakemleri taşıyan otomobil, Mahmutbey Gişeleri'ne geldiği sırada küçük bir kazaya karıştı ve yoğunlaşan trafik nedeniyle durdu. Arabanın içinde olayın şokunu atlatmaya çalışan hakemlere saldıran grup, arabanın camlarını kırdı ve hakemleri dışarı çıkararak dövmeye kalktı. Uzun süre kimsenin karışmadığı olaya gişelerde yer alan polisler de müdahale etmedi. Uzun süre sonra polisin olay yerine geldiğini gören futbol eşkiyaları olay yerinden kaçtı.

Hakemler, TEM Hospital'e giderek tedavi oldular. Vucütlarının her yeri yara bere içinde kalan görevliler, 3 saat müşahade altında tutuldular. Daha sonra karakola giden hakemler, olaya karışanlardan şikayetçi oldu.

TFF NE YAPACAK ?..
MHK'nin Hilmi Ok'tan sonraki en önemli ismi Serdar Çelik, hakemleri arayarak geçmiş olsun dileklerini iletirken, TFF'nin Tepecik Belediyespor'a vereceği ceza merakla beklenmeye başladı. TFF'nin maçın hakemleri ve gözlemcilerini Federasyon binasına çağırdığı ve olayı soruşturmaya başladığı öğrenildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm