CSKA Moskova-Fenerbahçe: 2-2 (Video)

CSKA Moskova Fenerbahçe maçının gol videoları ve görüntüleriFenerbahçe CSKA Moskova deplasmanından istediği puanı alarak döndü !.. Fenerbahçe Brezilyalı futbolcusu Edu'nun yaptığı hatalar sonucunda 2-1 mağlup duruma düştüğü karşılaşmada yine başka bir Brezilyalısı ile hayata döndü.

CSKA Moskova Fenerbahçe maçı notları (Foto)

Fenerbahçe Brezilyalı futbolcusu Edu'nun yaptığı hatalar sonucunda 2-1 mağlup duruma düştüğü karşılaşmada yine başka bir Brezilyalısı ile hayata döndü. Deivid 85. dakikada uzaktan attığı muhteşem golle zorlu Moskova deplasmanından 1 puanı kopardı.

İşte Alex'in perdeyi açan golü

İşte Deivid'in CSKA'ya attığı 2. gol



Maçın başında CSKA baskısını çabuk savuşturan Fenerbahçe 7. dakikada rakip savunmanın yaptığı hatayı çok iyi değerlendiren Alex'in yaptığı müthiş kafa vuruşla karşılaşmada 1-0 öne geçti. Bu golün ardından Fenerbahçe kalesine etkili gelmeye çalışan Cska Moskova Love ve Jo ile tehlikeler yaratmaya çalışsa da sarı lacivertlilerin savunması dikkatli davrandı ve ilk yarı da rakibine gol şansı vermedi.

Fenerbahçe ikinci yarıya şok gollerle başladı. Edu'nun 47. dakikada yaptığı hata sonrasında Krasiç eşitliği 3 dakika sonrada yine Edu'nun ceza sahası içerisinde Love düşürmesinin ardından Cska Love ile maçta 2-1 öne geçti.

Kalesinde yediği bu şok gollerin ardından rakip sahada baskı kuran Fenerbahçe beraberlik golünü 85. dakikada Deivid'in uzaktan attığı muhteşen golle buldu ve maç bu skorla tamamlandı.

İŞTE CSKA MOSKOVA FENERBAHÇE MAÇININ TÜM GOLLERİ




CSKA MOSKOVA: 2 FENERBAHÇE: 2

STAT: Lokomotiv
HAKEMLER: Knut Kircher, Kai Voss, Thorsten Schiffner

CSKA MOSKOVA: Mandrykin, Semberas, Ignashevich, A.Berezutski, I.Berezutski, Zhirkov, Dudu, Krasic, Rahimic, Jo, Love
TEKNİK DİREKTÖR: Gazzaev

FENERBAHÇE: Volkan, Önder, Edu( Dk. 71 Yasin), Lugano (Dk. 77 Gökhan Gönül), Roberto Carlos, Deivid, Deniz(Dk.71 Colin Kazım), Aurelio, Vederson, Alex, Kezman
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico

GOLLER: Dk. 9 Alex De Souza, Dk 85 Deivid (Fenerbahçe) Dk. 50 Krasiç Dk. 53 Love (Cska Moskova)
SARI KARTLAR: Edu, Lugano (Fenerbahçe), Krasiç, Zhirkov (Cska Moskova)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm