Beşiktaş Porto'ya yenildi (Video)

Beşiktaş FC Porto maçı görüntüleriBeşiktaş'a son dakika şoku !.. Beşiktaş maçın başından sonuna kadar üstün götürdüğü Porto karşılaşmasında rakibine son dakikada Quaresma'nın ayağından yediği golle teslim oldu.

Ertuğrul Sağlam'ın Bobo ve İbrahim Akın ikilisine forvette görev verdiği karşılaşmanın ilk yarısında etkili olan taraf Beşiktaş'tı. Özellikle duran toplarla Porto savunmasını bunaltan siyah beyazlılar yakaladığı önemli gol fırsatlarından yararlanamdı. Porto ise bu yarıda Quaresma ile etkili olmaya çalışırken 26. Dakikada şansız bir sakatlık geçiren Bobo yerini Nobre'ye bıraktı.



Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunun hakimi olan Beşiktaş Porto kalesinde tehlikeli ataklar geliştirdi. Bu yarıda da duran toplardan çok önemli pozisyonlar yakalayan siyah beyazlılar aradığı golü bir türlü bulamadı.

Beşiktaş Porto maçı notları (Foto)

Maçta dakikalar 90+2'yi gösterdiğinde ise savunmada yapılan bir anlık hatayı değerlendiren Quaresma takımına 3 puanı getiren golü ağlara gönderdi.

BEŞİKTAŞ: 0 PORTO: 1

STAT: İnönü Stadı
HAKEMLER: Pieter Vink, Adrian Inia, Patrick Gerritsen

BEŞİKTAŞ: Hakan, Serdar Kurtuluş (Dk. 71 Ali Tandoğan), Gökhan Zan, İbrahim Toroman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Delgado, Tello, Bobo (Dk.26 Nobre), İbrahim Akın (Dk. 67 Higuain)
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

PORTO: Helton, Bruno Alves, Stepanov, Assunçao, Bosingwa, Fucile, Meireles (Dk. 88 Lima), Sektioui (Dk. 66 Cech), Quaresma, Lucho Gonzalez, Lopez (Dk. 75 Adriano)
TEKNİK DİREKTÖR: Jesualdo Ferreira

GOL: Quaresma Dk. 90
SARI KARTLAR: Meireles, Bruno Alves (Porto) Nobre (Beşiktaş)
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm