Milan Rapaiç Yıldırım'a söz verdi

Hırvat Milli Takımı kampından sakat dönen ve çekilen MR’ı sonucu arka adalesinde yırtık tespit edilen Rapaic dün Başkan Aziz Yıldırım ile özel bir görüşme yaptı.

Sahalardan üç hafta uzak kalacak olan Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu, Yıldırım’a sakatlığı konusunda bilgi verdi. Yıldırım, Rapaic ile yaptığı kısa toplantıda sezon başından bu yana performansı çok düşük kalan Hırvat futbolcunun dikkatini çekti. Yıldırım, Hırvat futbolcuyla sakatlığının durumu hakkında görüştüğünü ve 3 hafta İstanbul’da tedavi olacak Rapaiç’in kendisine, iyileştikten sonra daha iyi form tutacağı sözünü verdiğini kaydetti.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp binasına çağırdığı Milan Rapaiç ile özel görüştü. Hırvat futbolcudan durumu hakkında bilgi alan, sıkıntılarını dinleyen Yıldırım, Rapaiç'den sakatlığı konusunda dikkatli olmasını isteyip bazı uyarılarda bulundu.

Rapaiç, sakatlığının en az 3 hafta devam edeceğini dile getirerek yurt dışında tedavi olacağını söyledi. Hafta içinde Kore ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Milan Rapaiç'in nerede tedavi olacağı bugün yapılacak kontrol sonrasında belirlenecek. Teknik Direktör Mustafa Denizli, Rapaiç ve kulüp doktoru İsmail Başöz ile bir görüşme yaptıktan sonra bu futbolcunun tedavi şekli için karar verecek.

19.11.2001

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm