Maziden sayfalar: Savaşı Hami Mandıralı kazandı (Video)

Trabzonspor 1994-1995 kadrosuVe Giray Bulak inadından vazgeçti. Trabzonspor çalıştırıcısı geldiğinden beri yedek soyundurduğu Hami'yi Antalya'da ilk onbirde oynatacağını açıkladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Giray Bulak üstüste alınan başarısız sonuçlar ve taraftarlardan gelen yoğun baskı üzerine Hami konusundaki inadından vazgeçti. Bulak geldiği günden bu yana 7 maçta da ilk onbirde yer vermediği Hami'yi Antalyaspor karşısında oynatacağını söyledi. Bulak'ın dünkü idmanda Hami ile özel olarak ilgilendiği dikkat çekti. Yıldız futbolcu da hırsı ve temposu ile göz doldurdu.



ONUR: "HAMİ İLE SORUN YOK"
Asbaşkan Hikmet Onur ise 'Hami dahil hiçbir futbolcu ile sorunumuz yok. Tersini söyleyenler kulübe ihanet ediyorlar' dedi. Onur, Yönetim Kurulu'nun hiçbir dönemde teknik adamların işine karışmadığını belirterek, '(Hami'yi yönetim kurulu oynatmıyor) biçimindeki iddialar yersiz ve çirkindir. Bunu söyleyenler, teknik direktöre, bize ve Hami'ye haksızlık ediyor. Trabzonspor'un hiçbir teknik direktörü başkalarının ağzıyla iş yapmadı' dedi.

ANTALYA'YA BİLENDİLER
Trabzonspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Çalışmaya sarı kart cezalısı olan Osman ile Ümit Milli Takımı kampında bulunan kaleci Metin, (A) Genç Milli Takım'da bulunan Ufuk Ali katılmadı. Teknik Direktör Giray Bulak, bundan sonra oynayacakları her maçın final önemine sahip olduğunu belirtip, 'Antalyaspor galibiyeti ile çıkışa geçmek istiyoruz. Bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız' dedi.

10.02.2000

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm