Maziden sayfalar: Mircea Lucescu pazarı bekliyor

Beşiktaş'ta tüm dikkatler pazar günü oynanacak Galatasaray derbisine çevrildi. Teknik direktör Lucescu, eski takımını göz hapsine alıp, ezberliyor. Antrenör Feyyaz Uçar ve kondisyoner Carlo ile birlikte Ramazan Bayramı boyunca Ümraniye Tesisleri'ne kapanan Rumen hoca, rakibin maç kasetlerini izleyip, eksik yönlerini tespit etmeye çalışıyor.

Elazığspor’u 2-0 yenerek Türkiye Kupası’nda 3. kademeye yükseldikten sonra yaptığı basın toplantısında, “Derbi hakkında şimdilik susacağım. Bu konuda pazar günü konuşacağım” diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu, kamuoyunda yaratılan havadan memnun olmadığını belirtti. Galatasaray-Beşiktaş maçının çok farklı bir yere taşındığını, bu karşılaşmanın adeta Fatih Terim-Mircea Lucescu düellosuna dönüştürüldüğünü ifade eden Rumen hoca, şunları söyledi: “Ortamı daha fazla germemek için yorum yapmıyorum. Derbi bitince çıkıp bütün sorularınızı yanıtlayacağım.

G.Saray'ın Y.Yozgatspor'la oynadığı son kupa maçının kasedini defalarca izleyen Lucescu, derbi öncesi oyuncularını uyardı: "Arif ve Hasan'a dikkat!"

Arif, Hasan, Pinto ve Hakan Ünsal'ın rakibin en etkili isimleri olduğunu belirten Luca şunları söyledi: "Ali Sami Yen Stadı'nın atmosferi çok farklı. Taraftar baskısı altında, zor bir maç olacak. İşimiz hiç de kolay değil. Her iki takım da sahaya temkinli çıkacak. İki yıl çalıştırdığım G.Saray'ı çok iyi tanıyorum. Ali Sami Yen'de eski oyuncularımı tek tek öpüp, Fatih Terim ile de el sıkışacağım. Bu maça intikam maçı olarak bakmıyorum. Normal bir derbi maçı. Kazanmak ve 3 puan almak için çıkacağız. Futbolcularım D.Kiev maçını düşünüyorlar, ama bu yanlış."

06.12.2002

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm