Maziden sayfalar: Hakan Şükür'e Juve kancası

Hakan Şükür İnterSezon başında, G.Saray’daki eski takım arkadaşları Okan Buruk ve Emre Belözoğlu’nun da gelmesiyle Inter’deki yerini sağlamlaştırması beklenen, ancak geçen sure içinde tam aksine kadroya bile giremeyen Hakan Şükür, Milano ekibiyle yollarını ayırıyor. Teknik direktör Hector Cuper’in gözüne bir türlü giremeyen Hakan Şükür için Juventus devreye giriyor.

Interli yetkililerin bu akşama kadar kulüp bulmasını istediği Hakan Şükür ile golcüleri Marcelo Salas’ın sakatlanıp altı ay sahalardan uzak kalacak olması ve Del Piero’nun da sol elinin kırılması üzerine ilgilenen Juventus’un daha önce transfer etmek istedikleri Atalantalı Maurizio Ganz’dan yaşlı olması nedeniyle vazgeçtiği ve rotasını Hakan Şükür’e çevirdiği belirtildi. Juventus Teknik Direktörü Marcello Lippi’nin Hakan Şükür’e sıcak baktığı öğrenildi.

Milli golcümüzle İngiltere’nin Blackburn Rovers ve Liverpool takımları da ilgileniyor. Inter’in Hakan Şükür’ü satarak yerine Hırvatistan’ın Varteks takımında oynayan 22 yaşında Sasa Bjelanoviç’i transfer edeceği ifade edildi. 1.88 boyundaki Bjelanoviç bu sezon 10 lig maçında sekiz gol kaydetti.

22.10.2001

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm