Maziden sayfalar: Faruk Süren'in yerine Mehmet Cansun

Faruk Süren Mehmet CansunG.Saray'ın 1 Nisan'da yapılacak olan kongresinde Başkan Faruk Süren'in aday olmayacağı O'nun yerine Mehmet Cansun'un bu görev için genel kurul üyelerinden oy istemeye hazırlandığı öğrenildi

Yeni bir gelişme...
Galatasaray'da muhalefetin kimi aday göstereceği tartışma konusu olurken, Süren'in veliahtı yine yönetim içinden çıktı. Galatasaray'da asbaşkanlık görevinde bulunan Mehmet Cansun'un, 1 Nisan 2000 tarihinde yapılacak olan kongrede başkanlık için adaylığını koyması bekleniyor. Başkan Faruk Süren'in ise çekileceği ve Cansun'u destekleyeceği bildirildi.

Yalman da girmeyecek
Cansun'un başkanlığa adaylığını koyması halinde sadece Faruk Süren değil aynı zamanda eski başkanlardan Alp Yalman'ın da kongreye aday olarak katılmayacağı öğrenildi. Mehmet Cansun'un gerek yönetim içinden gerekse muhalif çevrelerden önemli oranda oy toplayabileceği ve bu şartlarda 1 Nisan'daki kongrede başkanlığının kesin gibi göründüğü ifade ediliyor.

Süren açıklayabilir
Galatasaray'da halen başkanlık görevini sürdüren Faruk Süren'in sağ kolu olan Mehmet Cansun'a adaylık için yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Ayrıca Süren'in bir basın toplantısıyla göreve devam etmeyeceğini açıklaması bekleniyor. Cansun'un Galatasaray'ın geleneklerine göre Başkan Faruk Süren'in aday olmamasının gerektiğini yakın çevresine ifade ettiği bildirildi.

Tek rakip Canaydın
Süren ve Yalman'ın seçime girmemesi halinde 1 Nisan'daki kongrede Mehmet Cansun'un karşısına sadece Özhan Canaydın'ın rakip olarak çıkması bekleniyor. Liseli gençlerle uzun süredir temaslarını sürdüren Özhan Canaydın'ın bu kesimin oylarında daha avantajlı gözüktüğü ileri sürüldü. İddia sahipleri liseli olmayanların oylarında ise Mehmet Cansun'u daha şanslı görüyor.

10.02.2000

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm