"Jermaine Pennant yatakta bir hayvandır"

Jermaine Pennant da basıldıFutbol dünyasındaki 'seks' skandalları bitmek bilmiyor. Bu kez de Ada, Liverpool'un ünlü futbolcusu Pennant'ın ortaya çıkan en özel sırlarını konuşuyor.

İngiliz futbolcu Darren Bent‘in eski sevgilisi olan Brooke Healy Liverpool’un yıldızı Jermaine Pennant ile olan ilişkisi hakkında detaylı açıklamalar yaptı.

Brooke futbolun yaramaz çocuğu olarak adlandırılan Jermaine Pennant ile hosteslik yaptığı zamanlarda tanıştığını belirtti. Pennant’ın yatak odasında oyun oynamayı çok sevdiğini belirten Healy, en sevdiği oyunun Tarzancılık olduğunu söyledi. Healy, News of the World’e anlattığı çok özel sırların yanı sıra, bir de Pennant ile birlikte görüldüğü yarı çıplak fotoğrafını verdi.

Jermaine Pennant"O HAYVANDIR"
Healy, sevgilisi için "O yatakta gerçekten bir hayvandır. Gerçekten güçlü ve iddialıdır." dedi.

Pennant’ın pahalı zevkleri ve playstation tutkusu olduğunu söyleyen Healey, bir gece Londra’da dışarı çıktığında tanıştıklarını anlattı. Bu dönemde Manchester ‘a model olmak için gitmeye hazırlanan Healey, Pennant’ın gitmek yerine onun evine yerleşmesi teklif ettiğini söyledi. Bu teklif karşısında değeri 1.3 milyon pound olan evde yaşamanın güzel olacağını düşündüğünü ve teklifi kabul ettiğini belirtti.

Daha önce de futbolcu Darren Bent ile olan ilişkisi hatırlatılan 24 yaşındaki Brooke Halley, sürekli futbolcular ile ilişki yaşamasını "Futbolcularla olmayı seviyorum, çünkü onların çok parası var. Bu nedenle iyi vakit geçireceğinizi biliyorsunuz" diye açıkladı.

Sayfa Linki:

Site kodu:
" />
Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm