Golden Foot Alessandro Del Piero'nun

Golden Foot'ta zafer Del Piero'nun !.. Fenerbahçeli Roberto Carlos'un da adaylar arasında olduğu ve zirve için amansız bir yarışa girdiği Golden Foot'u, Juventus'un ve İtalyan futbolunun büyük yıldızı Del Pierro kazandı. Fenerbahçe'nin süper yıldızı Roberto Carlos ise 2. sırada yer aldı !..

Dündar Keşaplı'nın Jüri Başkanı olduğu Golden Foot'un halk oylamasında, özellikle Türk futbolseverlerinden büyük destek alan Roberto Carlos 2. sırada kalırken, Del Pierro az bir farkla zirveye yerleşti. Bu arada Golden Foot halk oylamasına en çok oy gönderen ülkenin Türkiye olduğu, ancak Del Pierro'nun İtalya dışındaki ülkelerden de aldığı destekle 1. sıraya çıktığı öğrenildi. Halk oylamasının ardından son kararı veren jüri, 1. sırayı elde tutan Del Piero'ye büyük ödülü verdi ve İtalyan yıldız Monte Carlo'da ayak izini bırakacak isim oldu.

Türkiye'de oynayan bir futbolcunun bugüne kadar ulaştığı en yüksek seviyeyi elde eden Roberto Carlos'u Paolo Maldini ve David Beckham takip etti.

29 yaşını dolduran dünya yıldızlarının mücadele ettiği ve efsanelerin de davet edildiği Golden Foot'un adayları arasında bu isimlerin yanı sıra Cannavaro, Gigs, Henry, Figo, Raul, Cafu da vardı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm