Atletico Madrid-Kayseri Erciyesspor: 4-0 (Video)

Atletico Madrid Kayseri Erciyesspor maçı haberiUEFA Kupası'ndaki temsilcimiz Kayseri Erciyesspor Atletico Madrid'e 4-0 yenilerek turu zora soktu. İspanya'da Mistalı, Manicheli, Forlanlı Atletico Madrid karşısına TFF 1. Lig ekibi Kayseri Erciyesspor Vicente Calderon Stadı'nda rakibine 4-0 yenildi. UEFA Kupası 1.tur ilk maçında A.Madrid ile oynayan K.Erciyesspor A.Madrid'in gollerine engel olamadı.



10. dakikadan itibaren daha organize ataklar yapan Atletico Madrid, Kayseri Erciyesspor defansını zorlamaya başlarken, ilk golünü 13. dakikada Mista'nın ayağından buldu. Golün rahatlığıyla ataklarını güçlendiren ev sahibi takım, 3 dakika sonra bu kez Forlan'ın ayağından 2. golünü attı.

2-0 yenik olmasına rağmen oyun sistemini bozmayan ancak teknik açıdan rakibine oranla daha az kapasiteli olduğu açıkça görülen Kayseri Erciyesspor, gol arasa da etkili ataklar yapamadı. Kaleci Yusuf'un farkın açılmasını önleyen kurtarışlar yaptığı ilk yarı Atletico Madrid'in 2-0'lık üstünlüğünde sona erdi. İkinci yarıda ise A.Madrid akın akın Erciyes kalesine gelirken temsilcimiz ara sıra Madrid kalesinde etkili oldu. Maçın son dakikalarında elektrikli dakikalar yaşanırken A.Madrid bir gol daha bularak skoru 3-0'a taşıdı. Baskısını sürdüren A.Madrid Garcia ile noktayı koydu ve Kayseri'ye daha rahat gelmeyi garantiledi.

ATLETİCO MADRİD: 4 KAYSERİ ERCİYESSPOR: 0

Stat: Vicente Calderon
Hakemler: Ruud Bossen, Coen Droste, Nicky Siebert (Hollanda)

Atletico Madrid: Abbiati, Antonio Lopez, Cléber Santana, Forlan, Luis Garcia, Fabiano Eller, Ze Castro, Jurado, Maniche, Mista, Perea

Kayseri Erciyesspor: Yusuf, Hüseyin, Kemal, Kaya, Ramazan, Emre, Köksal, Kamil, İlker, İlhan, Burhan

Goller: Mista (Dk. 13), Forlan (Dk. 16), Garcia ((Dk. 83, Dk. 90)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm