Yedek Fenerbahçe Karşıyaka'yı zor da olsa yendi

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynayacağı Anderlecht maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, TFF 1. Lig takımlarından Karşıyaka ile yaptığı özel maçı 3-2 kazandı.

Hazırlık maçında oynamayan Roberto Carlos, Edu, Uğur, Deniz, Can, Kezman, Aurelio, Tümer, Önder, Deivid, kaleciler Volkan Babacan ve Mert yan sahada antrenörler Edu ve Santana yönetiminde çalıştı.

Maçın devre arasında teknik direktör Zico, Başkan Aziz Yıldırım'ın yanına giderek kısa bir süre görüştü. Takıma geç katılan Lugano ve yeni transfer Yasin, ilk kez bir maçta forma giydi. Fenerbahçe'den, Karşıyaka'ya kiralık olarak verilen Olcan ve Mustafa Cevahir, maç öncesi Zico ile tokalaştı.

Öte yandan sakatlığı bulunan Alex, bugün de salonda çalışırken, Appiah, Semih ve kaleci Serdar da takımdan ayrı çalıştı.

Karşılaşmayı kulüp başkanı Aziz Yıldırım, başkan vekili Nihat Özdemir ile yöneticiler Neşet Yalçın ve Ali Yıldırım da izledi.

Sarı-lacivertliler, yarın akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla Anderlecht maçı hazırlıklarını sürdürecek.

FENERBAHÇE: 3 - KARŞIYAKA: 2

Saha: Samandıra Tesisleri
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel , Kerem Ersoy , Erkan Akbulut

FENERBAHÇE: Volkan , Gökhan , Lugano (Dk. 74 Güven), Yasin , Vederson , Kazım (Dk. 85 Alper), Kemal , Selçuk , Gürhan , Ali , İlhan

KARŞIYAKA: Emrehan (Dk. 46 Onur), Ozan , Gurur , Ahmet , Sezer , İnanç (Dk. 46 Özgür), Mustafa Cevahir (Dk. 46 Ramazan), Cihan Korucuoğlu (Dk. 85 Timuçin), Cihan Yılmaz (Dk. 69 Atilla), Olcan (Dk. 60 Hüseyin), Şeyhmus (Dk. 71 Serkan)

GOLLER: Dk. 23 ve 67 (penaltıdan) Vederson, Dk. 75 İlhan (Fenerbahçe), Dk. 42 Şeyhmus, Dk. 48 Özgür (Karşıyaka)
SARI KART: Dk. 38 Mustafa Cevahir (Karşıyaka)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm