Turkuaz forma moda oldu

Fenerbahçe'nin yeni sezondaki Şampiyonlar Ligi maçları için hazırlanan turkuaz forması gündemden düşmüyor !.. Adını "Türk"ten alan bir renk olan turkuazın şimdi de Türk Milli Takımı'nın formasında kullanılacağı öne sürüldü !..

Milliyet Gazetesi'ndeki haberde, ay yıldızlı futbolcular için de Fenerbahçe'nin kullandığı forma rengi ve tipinden yaptırılacağı öne sürüldü. Fenerbahçe'nin turkuaz rengi yeni formalarının görücüye çıkıp, beğeni toplamasının ardından A Milli Takım'ın da aynı forma yaptırma hazırlığı içinde olduğu belirtildi.

Fatih Terim'in, Fenerbahçe'nin bu çalışmasından önce sponsor firmaya siparişi verdiği, ancak yapılan formaları beğenmediği de ifade edildi. Terim'in isteğiyle turkuaz rengi yeni formalar için yeni stillerin yaratılması amacıyla moda firmalarının çalıştığı belirtildi.

Milli Takım da ilk kez kırmızı beyaz dışında bir forma uygulanacağı hatırlatılırken, ay-yıldızlı ekibin Avrupa Şampiyonası elemelerinde 8 Eylül'deki Malta deplasmanında turkuaz renkle sahaya çıkacağı, 12 Eylül'de İstanbul'daki Macaristan karşılaşmasında bu formaları kullanabileceği bildirildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm