Türkiye'nin gözü Süper Kupa maçında

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arhtur Zico ve Kaptan Alex, Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa finali öncesi basın toplantısı düzenledi. İki takımında çok iyi kadroları olduğunu belirten Zico, "İki takım futbolcuları da isimli ve kaliteli futbolcular. Ama futbol isimle kazanılmıyor" dedi.


İki takımın da güzel bir sezon geçirdiğini belirten Zico, "Her şeyden önce söylemeliyim ki burada olup, bu maçı oynayabilmek güzel bir duygu. İki takım da bu finali haketti. Umarım izleyen her taraftar için güzel bir maç olur" dedi.

Belirgin bir kadroları olmadığını ifade eden Brezilyalı teknik adam, "3 kulvarda mücadele ederken, tek bir kadro üzerinde durmamız mantıklı değildir. Bu sene Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğimiz bir takımımız olacak. Appiah'ın sakatlığı sürüyor, Lugano tatilden yeni geldi. Tümer de cezası sebebiyle oynayamayacak. Bizim elimizde oyuncularımız var. Hangi oyunculardan yararlanabileceğimizi düşünürsek, o oyuncuları oynatacağız. Yarın da böyle olacak" diye konuştu.

Devamı şurada
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm