Tolunay Kafkas takımdan memnun

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımından memnun olduğunu, ancak yine de eksikliklerinin bulunduğunu söyledi.

Teknik Direktör Kafkas, Kayseri Atatürk Stadı'nda Kocaelispor ile oynadıkları özel maçta 5-2'lik bir skorla galip geldiklerini ve bunun için mutlu olduğunu ifade ederek, "Oynadığımız futbol ve aldığımız sonuç gösteriyor ki takımım iyi düzeyde. Bu da beni sevindiriyor. Ancak yine de eksikliklerimiz var. Bunları kapatmak için daha çok çalışacağız. Futbolcularım kamp süresince birbirlerine olan uyumu sağladı. Maç içerisinde uyumlu olduklarını atılan goller ve verilen paslarda izledik. Eksikliklerimizi desezon başlayana kadar kapatacağız. Taraftarlarımız sahada oynanan futbolla zevk veren bir Kayserispor izleyecek" dedi.

Yeni transfer Cangele'nin performansını da değerlendiren Kafkas, "Cangele için söyleyecek fazla bir şey yok. Süper bir futbolcu. Bunu dün gördük. Verdiği paslar ve attırdığı goller harikaydı. Tam kapasitesiyle oynadığı zaman çok daha güzel olacak. Biraz zamana ihtiyacı var" diye konuştu.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm