Süper Kupa Fenerbahçe'nin (Video)

2007 yılı Lig ve Kupa şampiyonlarının şampiyonu Fenerbahçe oldu. TFF tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve Köln Rhein Energie Stadı'nda oynanan mücadelede Deivid ve Kezman'ın golleriyle gülen Fenerbahçe geçen senenin rövanşını aldı ve Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Her iki takımın da etkili bir oyunla başladığı mücadelede 14. dakikada Deivid'in golüyle öne geçen Fenerbahçe, eski Fenerbahçeli Mehmet Yozgatlı'nın hazırladığı pozisyonda Bobo'nun golüne engel olamadı..

İlk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın son dakikalarında Kezman'ın golüyle öne geçen Fenerbahçe, üstünlüğünü maç sonuna kadar korudu ve 2. Süper Kupa'nın sahibi oldu.

SÜPER KUPA MAÇININ ÖZETİ



Karşılaşmanın 90. dakikasında yerde yatan Kezman'a centilmenlik dışı hareket yapan İbrahim Üzülmez kırmızı kartal oyun dışı kaldı..

STAT: Rhein Energie
HAKEMLER: Fırat Aydınus, M.Emre Eyisoy, Bahattin Duran, (4. Hakem) M.Kamil Abitoğlu

FENERBAHÇE: Serdar Kulbilge, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Mehmet Aurelio, Deniz, Uğur Boral (Dk. 64 Ali Bilgin), Alex (Dk. 79 Colin Kazım), Kezman (Dk. 90+2 Selçuk)
YEDEKLER: Volkan, Gökhan Gönül, Vederson, Colin Kazım, Selçuk Şahin, Ali Bilgin, Gürhan Gürsoy
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico

BEŞİKTAŞ: Hakan, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Mehmet Yozgatlı (Dk. 62 Serdar Özkan), Koray (Dk. 88 Can Erdem), Cisse, İbrahim Akın (Dk. 46 Tello), Delgado, Bobo
YEDEKLER: Rüştü, Ali Tandoğan, Baki, Fahri Tatan, Tello, Serdar Özkan, Can Erdem
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GOLLER: Deivid (Dk. 14), Bobo (Dk. 20), Kezman (Dk. 86)
KIRMIZI KART: İbrahim Üzülmez (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Edu, Roberto Carlos, Kezman (Fenerbahçe), İbrahim Üzülmez, Koray, İbrahim Toraman (Beşiktaş)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm