Maziden sayfalar: "Bırakırsam dönüşü yok"

Fenerbahçe Boks şube sorumlusu Mert Öztemel’in Dudullu’da açtığı mağazanın açılışına katılan Aziz Yıldırım, milli takımlar teknik direktörü Şenol Güneş’in “Nasıl olsa Aziz Yıldırım ömür boyu başkan” sözleri üzerine, “Yok, yok. Geçen sefer bıraktım, ısrar ettiler döndüm. Ancak bu kez bırakırsam dönüşüm olmaz” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile ayaküstü yaptığı sohbette ilginç bir mesaj verdi. Yıldırım, basının da tanık olduğu sohbette ‘‘Stadın çimlerini sulamak için büyük fatura ödüyoruz. Bu yükü kaldırmak zor’’ diye dert yandı. Güneş ise, ‘‘Sayın başkan, ömür boyu görevde kalacağınıza göre F.Bahçe ekonomik sıkıntı yaşamaz’’ dedi. Yıldırım bu sözlere ‘‘Daha önce bıraktım, ısrarla kalmamı istediler kaldım. Ama bu sefer gidersem dönüşüm olmayacak’’ şeklindeki sözleriyle cevap verdi.

Mağazanın açılışını Güneş ile birlikte yapan Fenerbahçe Başkanı, milli takım hocası ile yakın korumasına birer ayakkabı hediye etti. Öztemel de, Yıldırım ile Güneş’e birer takım elbise armağanında bulundu.

22.09.2002

Sayfa Linki:

Site kodu:
" />
Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm