Maziden sayfalar: Haydi artık nazlanma!

İtalyan gazeteleri, Parma Başkanı Stefano Tanzi'nin Almeyda'yı F.Bahçe gitmesi için ikna etmeye çalıştığını yazdı. Gazeteler, Fenerbahçe ile Parma'nın anlaştığını yalnızca Arjantinli futbolcunun cevabının beklendiğini bildirdi.

Haberde, Matias Almeyda'nın Türkiye'den gelen cazip öneriyle ikna olacağı kaydedilirken, transferin netleşmesi durumunda da Fenerbahçe'de forma giyen Hırvat futbolcu Milan Rapaiç'in Parma'ya geleceği ifade edildi.

Parma'da primler dahil yıllık 2 milyon $'a oynamasına rağmen, F.Bahçe'den tam 3.5 milyon $ isteyen ve transferi sürekli yokuşa süren Arjantinli Almeyda, sarı-lacivertli yönetimin, "Son teklifimiz 2.5 milyon $. Ya kabul et, ya da seni almaktan vazgeçiyoruz" resti üzerine yelkenleri suya indirdi.

İtalyan basını Parma'nın Spor Direktörü Sacchi'nin ısrarla istediği Rapajc'in de önümüzdeki sezon Parma forması giyeceğini yazdı. Gazeteler, F.Bahçe'nin Almeyda için Rapajc'in yanısıra İtalyan kulübüne 4 milyon $ ödeyeceğini de yazdı. F.Bahçe yönetimi, Dünya Kupası sonrası bir de forvet oyuncusu alıp, transferi bitirecek.

F.Bahçe Asbaşkanı Sadettin Saran ise transferde tüm dünyanın tanıdığı yıldızları renklerine bağladıklarını belirterek, "İngiltere'de 4 yaşında bir çocuk bile Ortega'nın F.Bahçe'ye transfer olduğunu biliyor. Bu Türkiye için çok önemli bir olay. Demek ki doğru yoldayız. Almeyda konusunda ise gerekli açıklamaları başkanımız Aziz Yıldırım yapacak" dedi.

17.06.2002

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm