Kayseri Erciyesspor Maccabi Tel Aviv'den istediğini aldı



UEFA Kupası'ndaki temsilcilerimizden Erciyesspor, İsrail'den istediğini alarak dönüyor. UEFA Kupası 2. öneleme turu ilk maçında İsrail'in önemli ekiplerinden Maccabi Tel Aviv ile karşılaşan Erciyesspor, 1-1 beraberlikle rövanş için önemli bir avantaj yakaladı.

Tel Aviv'deki Bloomberg Stadı'nda oynanan maçın hemen başında Kazım'ın pasında rakip savunmanın hatasını değerlendiren İlhan, temsilcimizi sürpriz bir şekilde 1-0 öne geçirdi. İLk yarı boyunca rakip ataklara karşı koymayı başaran Lacivert siyahlılar, son dakikalarda defansta yapılan hata sonucunda Kanaman'ın golüne engel olamadı ve maç 1-1 sona erdi.
Temsilcimiz 30 Ağustos'da oynanacak maç için Kayseri'ye ajantajlı bir skorla dönmeyi başardı.

STAT: Bloomfield
HAKEMLER: Igor Egorov, Vladislav Khodeev, Anatoli Tsvetnov (Rusya)

MACCABI TEL AVIV: Dragoslav, Shpungin, Martinoviç, Oz, Mesika, Romann, Yeini, Nimny, Kamanan, Haddad, Peretz

KAYSERİ ERCİYESSPOR: Yusuf, Hüseyin, Kemal, Osman (Dk. 45 Emrah), Ramazan, Köksal, Adem, Kamil, Aydın, İlhan, Burhan

GOLLER: Dk. 4 İlhan (Kayseri Erciyesspor), Dk. 42 Kamanan (Maccabi Tel Aviv)
SARI KARTLAR: Dk. 36 Peretz, Dk. 45 Yeini (Maccabi Tel Aviv)

MEHMET BULUT: "İYİ SONUÇ AMA HİÇBİR ŞEY GARANTİ DEĞİL"
Futbolda UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla 1-1 berabere kalarak avantaj sağlayan Kayseri Erciyesspor'da, teknik direktör Mehmet Bulut, ''Bu bizim için iyi bir sonuç. Ama futbolda hiçbir şey garanti değil'' dedi.

Mehmet Bulut, karşılaşma sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayseri'deki rövanş maçında turu geçmek istediklerini belirterek, şöyle konuştu: ''Golü bulduktan sonra rakibin baskısı arttı. İlk yarıda oyundan memnun değilim. Ancak skoru korumaya çalıştık. İkinci yarıda ise oyuna daha iyi hakim olduk. Osman'ın zorunlu olarak oyundan çıkmasıyla oyun sistemini değiştirip çift forvete döndük. Özellikle son 15 dakikada birçok pozisyon yakaladık. Bunları değerlendirseydik maçtan galip de ayırılabilirdik. Bu bizim için iyi bir sonuç. Ama futbolda hiçbir şey garanti değil. Kayseri'deki rövanş maçında elimizden geleni yaparak, turu geçmek istiyoruz.''
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm