Kapadokya Cup Malatyaspor'un

Nevşehir'de 25 Temmuz 2007 tarihinde başlayan ve bugün sona eren Kapadokya Cup Turnuvası'nda Malatyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 yenerek şampiyon oldu.

Nevşehir Dedeman Otel'de 24 Temmuz'dan beri ikinci etap kampını teknik direktör Metin Yıldız'ın yönetiminde sürdüren Malatyaspor, buradaki kampta Bilyoner Cup Kapadokya Turnuvası'na katıldı. Sarı-kırmızılı takım, turnuvanın Nevşehir Stadı'nda oynanan final maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Malatyaspor, kupanın sahibi oldu.

Malatyaspor'un gollerini 30. dakikada Serdar Samatyalı ve 41. dakikada Taner Demirbaş kaydetti. Sarı-kırmızılı takım, finale kadar oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanmıştı.

Final maçını Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Budak da izledi.

Maçın ardından Vali Hacımustafaoğlu, kupayı takım kaptanı Taner'e verdi. İkincilik kupasını ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Süleyman aldı.

Bu arada, Malatyaspor'un Nevşehir kampını 9 Ağustos sabahı yapacağı antrenmanla tamamlayacağı ve ardından futbolculara izin verileceği açıklandı. Sarı-kırmızılı takımın, 12 Ağustos günü Malatya'da toplanarak yeni sezon hazırlıklarını sürdüreceği bildirildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm