Günün fotoğrafı: Kayserispor tribününde bir Sivaslı

Kayserispor'un Turkcell Süper Lig'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın takımı Kasımpaşa'yı ağırladığı karşılaşmada, tribünlerde Erdoğan-Gül rüzgarı esti.

Recep Tayyip Erdoğan ve hemşehrileri Abdullah Gül'ün maskelerini takan onlarca Kayserispor taraftarı karşılaşma boyunca takımlarını desteklerken, içlerinden biri, maskesizken objektiflere enselendi. İşte o an objektife (hatta subjektife dermişim... bızızırttttt) böyle yansıdı. Artık yanlışlıkla mı oradaydı, yoksa başka bir siyasi yelpazeden midir, veyahut (hatta veyahut da) bir altında maskesini yarıya indiren eleman gibi vaziyetten mi sıkıldı, yoksa Kayserispor tribünlerine sızmış ezeli rakip olan Sivassporlu bir holigan mıdır bilemeyiz (En şahane olasılık bu oldu. Malum devir komplolare devri. Nitekim başlığüı bu şekil üzerine değiştiriyoruz)

Eleman bu şekil; maskesiz, üryan bir vaziyette objektiflere yakalandı. Abdullah Gül Cumhurbaşkanı seçilirse, bu tribün protestosu nedeniyle müstakbel Cumhurbaşkanına artistlik yapmaktan hayatı kayar bizden ayıktırması... Şşşt kime diyorum ?.. Uza olm uza. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır...

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm