Galatasaray'dan Slaven'e aynı tarife (Video)



Ve Galatasaray UEFA Kupası 1. turuna yükseldi !.. 103 gün sonra bu akşam Ali Sami Yen'de seyircisiyle buluşan Galatasaray Slaven takımı karşısında bir üst tura zorlanmadan yükseldi.

İlk karşılaşmadaki 2-1'lik galibiyetin vermiş olduğu avantajla rakibi karşısına çıkan sarı kırmızılılar maç boyunca rakibi önünde üstün olan taraftı.

Galatasaray Slaven Koprivnica maçı notları



Karşılaşmanın ilk yarısında çok tempolu bir oyun sergileyen ve rakibini baskı altında tutan Galatasaray oyunun 13.dakikasında Ümit Karan ile bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti. Golden sonrada oyunun insiyatifini elinde tutan Cimbom rakip kalede önemli ataklar geliştirdi. Maçın 36. dakikasında ani gelişen bir Slaven atağında Kaleci Orkunla karşı karşıya kalan Sehiç Orkun'un kendisini düşürmesi sonucunda takımına penaltı kazandırken, topun başına geçen Poljak maça eşitliği getirdi.

Ancak Galatasaray'ın bu golle cevabı geçikmedi 37.Dakikada Ümit Karan'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Hakan Şükür skoru 2-1'e getiren golü attı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı

İkinci yarıya da oyunun kontolünü elinde tutarak başlayan Galatasaray Lincoln Hakan Şükür ve Barış ile yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamazken, bu yarıda rakip takım Slaven cılız ataklar geliştirdi.

İkinci yarıda her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma sarı kırmızılıların 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Galatasaray bu galibiyetin ardından adını bir üst tura yazdırdı.

GALATASARAY:2 - SLAVEN KOPRIVNICA: 1

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Nicola Rizzoli, Andrea Stefani, Massimo Biasutto

GALATASARAY: Orkun, Uğur,Servet, Song, Volkan,(Dk.46 Barış) Sabri, Lincoln, Ayhan, Hasan, Hakan,(Dk. 89 Serkan) Ümit (Dk.90 Okan)
YEDEKLER: Aykut, İsmael Bouzid, Ferhat, Mehmet Güven
TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp

SLAVEN KOPRIVNICA: Ivesa, Bosnjak,(Dk.65 Posavec) Bozal, Poldrvgac, Kresinger,(Dk.74 Tepuric) Senic, (Dk52 Vrucina) Sopic, Poljak, Yayalo, Radicek, Radeljic
YEDEKLER: Rodic, Kokalovic, Kristic, Delic
TEKNİK DİREKTÖR: Krnoslav Jurcic

GOLLER:10.Dk Ümit Karan 37.Dk Hakan Şükür (Galatasaray) Poljak (Slaven)
SARI KARTLAR: Radicek (Slaven) Orkun, Song (Galatasaray)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm