Fenerbahçe'de büyük sevinç (Video)

Beşiktaş'ı 2-1 yenerek Süper Kupa'yı müzesine götüren Fenerbahçeli futbolcular önce soyunma odasında sonra da sahada büyük coşku yaşadı. Soyunma odasını bayram yerine çeviren sarı lacivertliler daha sonra sahaya çıkarak mutluluklarını tribünlerle paylaştılar.

SOYUNMA ODASINDA KUTLAMA
Maç sonrası Fenerbahçe soyunma odası bayram yerine döndü. Şampiyonlukla kapanan sezonun ardından yeni sezona da kupayla başlayan sarı lacivertli futbolcular soyunma odasını tezahüratlarla inletirken, teknik heyet de kutlamalara katıldı.

Bu arada Zico, futbolcularına sıcağı sıcağına haftanın çalışma programını anlatıp yaklaşan ligi hatırlatmayı da ihmal etmedi.



MUHTEŞEM KUTLAMA
Daha sonra sahaya geri dönen ve tribünleri selamlayan Fenerbahçeli futbolcular kupa törenini hazırlıklarını bitmesini beklediler. Bu arada Roberto Carlos ile Zico da birbirlerine sarılarak bir süre sohbet ettiler. Fenerbahçeli futbolcular daha sonra ilk olarak madalyalarını Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un elinden aldılar.

Madalyaların verilmesinden sonra sıra kupa törenine geldi. Muhteşem manzaralar altında Ulusoy'un Kaptan Alex'e verdiği kupayı alan Fenerbahçeli futbolcular önce Queen'in We Are The Champions, ardından da Kıraç'ın Fenerbahçe için yazdığı şarkıyla coştu.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm