Fenerbahçe kuradan memnun

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın Anderlecht takımıyla eşleşen Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Kuradan memnun olan Mahmut Uslu, "Bu sezon aynı hatayı tekrarlamayıp, gruplara kalacağız" dedi.

Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Mahmut Uslu, geçen sezon 3. ön eleme turunda elenerek, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamadıklarını hatırlatarak, "Bu sezon aynı hatayı tekrarlamayıp, gruplara kalacağız" dedi.

Uslu, kura sonrası FBTV'ye yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: "Kurada 5-6 tane iyi takım vardı. Onların rakibimiz olmaması bizim için olumlu, ancak Anderlecht de Belçika şampiyonu. Şampiyonlar Ligi'ne girmek hem maddi hem manevi olarak çok önemli. Biz Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, yarı final hedefliyorsak bu tip rakipleri geçmeliyiz. Şampiyonlar Ligi'nde zayıf takım kalmadı. İlk maçta taraftarımızın desteğiyle iyi bir sonuç almalıyız. Roberto Carlos dahil önemli transferler yaptık. Geçen sene, ufak farklarla maçları kaybetmiştik. Futbolcular bu hataları bu sene yapmazlarsa Avrupa'da başarıyı yakalayacağız. Şampiyonlar Ligi'ne girmek çok önemli. İlk maçımız İstanbul'da. Burada iyi bir sonuç alıp, rakibimizi eleyeceğimize inanıyorum."

VOLKAN BALLI'NIN TAHMİNİ TUTTU
Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, kurada eşleştikleri Belçika'nın Anderlecht takımını önceden tahmin etti.

Dünya futbolunda artık küçük-büyük takım ayrımı kalmadığının altını çizen Ballı, "Artık her rakip, her maç çok zorlu. Beşiktaş'ın, ismi duyulmayan Sheriff takımıyla yaptığı maçı gördük. Artık her takım çok iyi çalışıyor ve çok tehlikeli. Çok iyi konsantre olmalıyız. Belçika'da çok sayıda Türk vatandaşı var ve bu bizim için önemli bir avantaj. Anderlecht'ten daha güçlü bir takımız. Ciddi biçimde hazırlanıp, çok iyi konsantre olmamız lazım. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak çok önemli. Herkes de bunun bilincinde" diye konuştu.

ALEX: "TURU GEÇEN TARAF OLACAĞIZ"
Takım kaptanı Alex de Souza ise, turu geçeceklerine olan inancını dile getirirken, "Elimizde olan kadromuz, Avrupa kupalarında başarı sağlayacak kalite ve güce sahip" dedi.

Avrupa kupalarında maçların her zaman zorlu geçtiğine değinen Alex, "Her şeyden önce çok çalışıp, rakibi ciddiye almak zorundayız. Turu geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Anderlecht hakkında şu aşamada pek fazla bilgiye sahip olmadıklarını kaydeden Brezilyalı futbolcu, "Önder Turacı, Belçika futbolunu tanıyan bir arkadaşımız. Teknik direktörümüz Zico ve takım arkadaşlarımızla çalışıp, bu turu geçen taraf olacağız" dedi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm